Foto: DELFI/Publicitātes foto/Privātais arhīvs/Mārcis Baltskars
Aizvadītajā nedēļā karstu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem un visvairāk apspriestajiem tematiem.

Benita Sadauska apprecējusies ar Krievijas miljonāru

Foto: Publicitātes foto/Ritvars Stankevičs

Šoruden laimīgu notikumu piedzīvojusi "Mercedes-Benz" oficiālā pārstāvja Latvijā "Domenikss" vadītāja Benita Sadauska – viņa iestūrējusi laulības ostā.

Lasīt vairāk

Rupjību tracis 'X Faktorā': skatītāji neizpratnē, Alise skaidro situāciju

Foto: Publicitātes foto

Svētdienas vakarā televīzijas skatītāji sekoja līdzi jaunākajiem notikumiem populārā šova "X Faktors" Latvijas versijā, un paralēli televīzijas tiešraidei virtuālajā pasaulē uzvirmoja kāds negaidīts skandāls.

Lasīt vairāk

Vispasaules slavu gūst plastikas ķirurgu upure no Polijas

Foto: Instagram.com/anella_an_/

Daudzas meitenes, kuras bērnībā sapņojušas līdzināties lellei Bārbijai, pieaugot cītīgi ķeras klāt šī sapņa īstenošanai, un mērķa sasniegšanai netiek žēloti līdzekļi. Arī Polijā dzīvo daiļava, kura izskatās pēc lellītes un iztērējusi daudz laika un naudas, lai pārveidotu savu ķermeni.

Lasīt vairāk

Alla Pugačova un Maksims Galkins salaulājušies

Foto: Kadrs no video

Krievijas šovbiznesa populārākais pāris – humorists Maksims Galkins un estrādes dīva Alla Pugačova – šīs nedēļas izskaņā svinējuši mīlestības svētkus – viņi savu savienību nostiprinājuši baznīcā.

Lasīt vairāk

Saimniekšova Andri apstulbina Neldijas lūgums pēc apakšbiksēm

Foto: DELFI

Populārā attiecību šova "Saimnieks meklē sievu" šīs sezonas vecākā dalībnieka Andra Leimanta sētā ieradās tikai divas potenciālās līgaviņas, bet tas nenozīmē, ka tur nevirmotu kaislības un pārpratumi.

Lasīt vairāk

Paparaci kadri: Slavenības ierodas Viljamsas kāzās

Foto: Vida Press

Par vienu no dedzīgāk apspriestajiem notikumiem slavenību dzīvē šonedēļ kļuvušas tenisistes Serēnas Viljamsas kāzas, kuras apmeklējā arī krietns pulciņš šovbiznesa zvaigžņu.

Lasīt vairāk

Kadri no filmas, kuru, visticamāk, neviens vairs neredzēs

Foto: Vida Press

Starp slavenajiem un ietekmīgajiem vīriem, kuri šoruden apsūdzēti par nepiedienīgu uzvedību un seksuālu uzmākšanos, daudziem par lielu sarūgtinājumu bija arī populārais amerikāņu komiķis Luiss C.K., kurš pēc apsūdzībām paziņoja par karjeras pārtraukšanu.

Lasīt vairāk

Latvijas kuplāko krūšu īpašniece sveic svētkos ar pikanti patriotisku kadru

Foto: Instagram.com/victoriawildofficial/

Latviešu modele Viktorija Vailda, kura neoficiāli tiek dēvēta par Latvijas lielāko krūšu īpašnieci, valsts svētku priekšvakarā sarūpējusi skaistu pārsteigumu – pikantu pašbildīti patriotiskās noskaņās.

Lasīt vairāk

Ievērību gūst latviešu pāra kāzu foto kāpostu laukā

Foto: Privātais arhīvs/Mārcis Baltskars

Daudzi piekritīs, ka mūža skaistākā diena – kāzu ceremonija un svinības – nav iedomājama bez profesionāla fotogrāfa. Tāpat par neiztrūkstošu kāzu tradīciju kļuvusi jaunā pāra fotosesija, kur nereti top īsti mākslas darbi.

Lasīt vairāk

21 gada vecumā mirusi 'YouTube' zvaigzne Lil Peep

Foto: Vida Press

Skumjas ziņas ceturtdien, 16. novembrī, pāršalkusi repa cienītāju vidi – pāragri mūžībā aizgājis 21 gadu vecais amerikāņu izpildītājs Lil Peep (Gustavs Ārs).

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!