Foto: Privātais arhīvs/Publicitātes foto/Vida Press
Aizgājušajā nedēļā karstu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no apspriestākajiem tematiem šovbiznesā.

Video: Liene Šomase klaji pārkāpj Ceļu satiksmes noteikumus

Foto: LETA
Latviešu šlāgeru izpildītāja
Liene Šomase
jau agrāk pieķerta, pārkāpjot Ceļu satiksmes noteikumus, par ko izpelnījusies sabiedrības nosodījumu, un viss liecina par to, ka viņa no savām kļūdām nemācās.

Lasīt vairāk

80 gadu vecumā miris Krievijas estrādes mākslinieks Josifs Kobzons

Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Ceturtdien, 30. augustā, 80 gadu vecumā mūžībā devies leģendārais Krievijas estrādes mākslinieks Josifs Kobzons. Skatuves mākslinieka nāvi raidstacijai "Govorit Moskva" apstiprinājuši viņa radinieki. Nekādi sīkāki komentāri pagaidām nav sniegti.

Lasīt vairāk

Minikleitā uz teātri: kritiku izpelnās Saseksas hercogienes Meganas tērps

Foto: Vida Press

Teju ikkatra Lielbritānijas prinča Harija laulātās draudzenes Saseksas hercogienes Meganas parādīšanās sabiedrībā britu medijos kļūst par sensāciju, un īpaši lielu ievērību vienmēr izpelnās tas, ko viņa uzvilkusi mugurā.

Lasīt vairāk

Dailes teātra aktrises provokatīvā plakātā pozē kailas

Foto: Publicitātes foto

Pirmais iestudējums Dailes teātra Mazajā zēlē būs Tenesija Viljamsa "Kaisles vilciens", kuru veidojis režisors Regnārs Vaivars. Izrādes pirmizrāde gaidāma 19. septembrī, savukārt šonedēļ plašākas sabiedrības novērtējumam sniegts drosmīgs iestudējuma reklāmas plakāts, kurā kailas pozē aktrises Anete Krasovska un Ieva Florence.

Lasīt vairāk

Vaikule Krievijas televīzijā skaidro savus izteikumus par Krimu

Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Šomēnes plašu skandālu Krievijā izraisīja estrādes zvaigznes Laimas Vaikules vārdi, ka, lai arī kāds honorārs tiktu piedāvāts, viņa neuzstātos Krimā, jo eiropiešiem turp braukt ir aizliegts. Nesenā intervijā Krievijas TV kanālā NTV viņa diplomātiski izskaidrojusi savus izteikumus.

Lasīt vairāk

Iedvesmojoši foto: Santas un Mārtiņa Pīlēnu skaistā ģimene

Foto: Privātais arhīvs

Augusta vidū savu otro kopīgo meitiņu sagaidīja bērnu modes blogere Santa Pīlēna un viņas laulātais draugs, arhitekts Mārtiņš Pīlēns. Mazulīte pamazām adaptējas jaunajā vidē un šim procesam iespējams sekot līdzi arī sociālajos tīklos, kur viņas vecāki dalās ar skaistiem, iedvesmojošiem foto.

Lasīt vairāk

Foto: Olga Rajecka izrāda slaidās kājiņas

Foto: LETA/Privātais arhīvs

Otrdienas, 28. augusta, vakarā Jūrmalā izskanēja piemiņas koncerts "Mans draugs Mārtiņš Freimanis", kurā virkne iemīļotu mūziķu izpildīja Freimaņa dziesmas jaunās interpretācijās. Uz skatuves kāpa arī populārā dziedātāja Olga Rajecka, kura pārsteidza ar krāšņu tērpu.

Lasīt vairāk

Francijā gaļas cepēji izjauc vegānu festivālu

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Francijas pilsētas Kalē pašvaldība atsaukusi atļauju rīkot nākamnedēļ paredzēto vegānu festivālu, bažījoties, ka vietējo lauksaimnieku, miesnieku un restorānu īpašnieku iecere vienlaikus ar to pilsētā rīkot gaļas grillēšanas pasākumu varētu izraisīt nekārtības.

Lasīt vairāk

Noskaties! Aminata piedāvā Spānijā filmētu videoklipu

Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Aminata šonedēļ saviem atbalstītājiem sarūpējusi vairākus jaunumus – viņa izdevusi singlu "Don’t Talk About It", kuram Spānijā nofilmēts videoklips. Tāpat arī daudzsološā skatuves māksliniece noslēgusi līgumu ar starptautisko kompāniju "Hitmaker", kas viņas jauno dziesmu realizēs sadarbībā ar kompāniju "The Orchard" un mūzikas industrijas milzi "Sony Music".

Lasīt vairāk

Krasko un par viņu 60 gadus jaunākā sieva tomēr nešķirsies

Foto: Vida Press

Rudenī pirms trim gadiem par sensāciju Krievijā un ārpus tās robežām kļuva tolaik 84 gadus vecā aktiera Ivana Krasko precības ar par viņu 60 gadus jaunāko Natāliju Ševelu. Jaunākie ziņu virsraksti šomēnes liecināja, ka ņiprais večuks nolēmis šķirties un atgriezties pie bijušās sievas, bet tagad viņš metis kažoku otrādi un apgalvo, ka šī informācija esot pārspīlēta.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!