Foto: F64/Privātais arhīvs
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā kaislības sita augstu vilni, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no visapspriestākajiem tematiem.

Foto: Populāri cilvēki, kuri baudīja Brieža un Usika dueli

Foto: DELFI

Nedēļas nogale tika aizvadīta boksa zīmē – par latvieša Maira Brieža un ukraiņa Oleksandra Usika dueli runāja lieli un mazi, un kaislības sita augstu vilni gan "Arēnā Rīga", kur notika cīņa, gan pie ekrāniem, baudot to tiešraidē.

Lasīt vairāk

Latvijai 'Eirovīzijas' konkursa izlozē nepaveicas

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pirmdien, 29. janvārī, Lisabonā norisinājās izloze, kurā tika noteikta kārtība, kādā šī gada starptautiskajā "Eirovīzijas" dziesmu konkursā uzstāsies dalībvalstu pārstāvji.

Lasīt vairāk

Porziņģa pavadone Bembija beidzot atklāj savu patieso izcelsmi

Foto: Vida Press/Instagram.com/bambie_girl

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigznes Kristapa Porziņģa fani nepagurdami seko līdzi viņa virtuālajam flirtam ar "Instagram" daiļaviņām, un kā viena no spilgtākajām sportista simpātijām minama Darja jeb vienkārši Daša, kura sociālajos tīklos pazīstama kā Bembija.

Lasīt vairāk

Patriotiskais iznāciens un naktī pēc kebaba: ar ko Rīgā pārsteidza Usiks

Foto: F64

Palēnām norimst boksa kaislības, ko nedēļas nogalē uzkurināja latviešu boksera Maira Brieža un ukraiņa Oleksandra Usika tikšanās ringā, bet viens ir skaidrs – brašo Brieža pretinieku Latvijā tik drīz neaizmirsīs.

Lasīt vairāk

Foto: Kā dzīvo slavenākā latviete internetā Monami Frost

Foto: Instagram.com/monamifrost/

Starp latviešiem netrūkst veiksmes stāstu par ļaudīm, kuriem izdevies internetā gūt popularitāti un sociālajos tīklos sapulcēt iespaidīgu sekotāju skaitu. Par slavenāko latvieti virtuālajā vidē dēvējama tetovētā modele Irēna Straume jeb Monami Frost, kuras "Instagram" sekotāju skaits pārsniedz 1,4 miljonu atzīmi.

Lasīt vairāk

Elvis Merzļikins izšķīries no līgavas šveicietes Luanas

Foto: Instagram.com/merzly

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins aizvadītā gada vasarā saderinājās ar šveicieti Luanu Emanuelu Kratigeru, bet tagad tapis zināms, ka pāris pašķīries.

Lasīt vairāk

Ostapenko tenisistu ballītē valdzina ar izsmalcinātu eleganci

Foto: Privātais arhīvs

Profesionālajā karjerā sasniedzot arvien augstākas virsotnes, ievērojami izmainījies Latvijas labākās tenisistes Jeļenas Ostapenko vizuālais tēls, dodoties uz saviesīgiem pasākumiem. Sportiste kļuvusi daudz sievišķīgāka un elegantāka.

Lasīt vairāk

Foto: Enerģiskai resnītei pludmalē gadās pikanta ķibele

Foto: Vida Press

Britu televīzijas šovu zvaigznes sensāciju medniekiem ar kamerām vienmēr bijis gards kumosiņš, jo tikai retā no viņām, pamanījusi fotogrāfus, prot pienācīgi uzvesties.

Lasīt vairāk

Skatītāji skarbi kritizē Ventspilī notikušo 'DigiTop100' šovu

Foto: Publicitātes foto

Lai gan sestdienas vakara galvenais notikums Latvijā bija Maira Brieža un Oleksandra Usika cīņa, nepamanīts garām nepaslīdēja arī Ventspilī notikušais pirmais mūzikas straumēšanas topa "DigiTop100" lielkoncerts un apbalvošanas ceremonija, ko rādīja arī telekanāls TV3.

Lasīt vairāk

Kā izaudzis populārākais dziedošais bērns Latvijā: Dzintaram Čīčam – 25

Foto: AFI/Privātais arhīvs

Uz jautājumu, kurš ir visu laiku populārākais dziedošais bērns Latvijā, daudzi bez minstināšanās atbildēs, ka tas ir Dzintars Čīča.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!