Foto: LETA/Vida Press/DELFI
Arī šonedēļ pasaules un Latvijas šovbiznesa vidē netrūka raibu notikumu, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no apspriestākajiem tematiem.

Aicina ziedot Valtera Frīdenberga cīņai ar vēzi

Foto: LETA

Jau ilgāku laiku fani ir nobažījušies par populārā pašmāju mūziķa Valtera Frīdenberga veselības stāvokli un apkārt virmojušas dažādas runas, bet tagad tapis zināms – viņam nepieciešama līdzcilvēku palīdzība.

Lasīt vairāk

Foto: Kā Kardašjanu māsiņa skatījās sirdsāķīša cīņu ar Porziņģi

Foto: Vida Press

Šonedēļ Ņujorkas "Madison Square Garden" arēnā spēkiem mērojās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubi Ņujorkas "Knicks" un Losandželosas "Clippers", un spēli ar savu klātbūtni bija pagodinājušas vairākas amerikāņu slavenības un tabloīdu iecienītas zvaigznes.

Lasīt vairāk

Foto: Aktieri līksmo 'Spēlmaņu nakts' ballītē

Foto: DELFI

Ceturtdienas, 23. novembra, vakarā Dailes teātrī norisinājās par tradīciju kļuvusī "Spēlmaņu nakts" balvu pasniegšanas ceremonija, kurā tika godināti pašmāju teātra dzīves labākie un talantīgākie pārstāvji.

Lasīt vairāk

Balerīna Voločkova ierauta seksa skandālā – nopludināti neķītri foto

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pēdējos gados vairākas pasaules šovbiznesa zvaigzne kļuvušas par hakeru, kas nopludinājuši viņu privātos kadrus, upuriem, un tagad bēdubrāļu pulciņu papildinājusi arī skandalozā krievu balerīna Anastasija Voločkova – atklātībā nonākuši kadri, kuros viņa iemūžināta pikantās ainās ar savu bijušo mīļoto, biznesmeni un blogeri Čermenu Dzotovu.

Lasīt vairāk

Foto: Kā valsts svētku brīvdienās svinēja slaveni latvieši

Foto: Instagram.com

Aizvadītās nedēļas izskaņā tika atzīmēta Latvijas neatkarības proklamēšanas 99. gadadiena, un svētku noskaņojums valdīja arī sociālajos tīklos, kur latvieši dalījās ar īpaši patriotiskiem kadriem un aizkustinošiem bilžu aprakstiem.

Lasīt vairāk

Foto: Kas notika pasaulē daiļāko meiteņu ģērbtuvē

Foto: Vida Press

Nedēļas sākumā Šanhajā ar vērienu norisinājās apakšveļas zīmola "Victoria's Secret" ikgadējais šovs, kas vienkopus pulcēja pasaules daiļākās modeles.

Lasīt vairāk

'X Faktora' skatītāji šķendējas par Busuļa lēmumu

Foto: Publicitātes foto

Šovs "X Faktors" ik svētdienu kļūst par vienu no viskaislīgāk apspriestajiem tematiem, un 19. novembra vakarā daudzi meta akmeni žūrijas pārstāvja Intara Busuļa dārziņā, jo viņš lēma, ka mājās dosies Alise Haijima.

Lasīt vairāk

Foto: Skaistais LNT pāris ar meitiņu atpūšas Kanāriju salās

Foto: Instagram.com/rutadvinska/

Telekanāla LNT personības Rūta un Kaspars Dvinski augusta sākumā kļuva par vecākiem meitiņai Grietai, un šoruden skaistais pāris kopā ar atvasi devies savā pirmajā lielajā ceļojumā.

Lasīt vairāk

Pati varu nomaksāt rēķinus: kā mainījusies Laimas dzīve pēc sociālā šova

Starp šī rudens visvairāk apspriestajiem notikumiem pašmāju televīzijās kļuva kanāla "STV Pirmā!" sociālais TV projekts "Caur ērkšķiem uz...", kurā piedalījās arī 22 gadus vecā Laima no Madonas.

Lasīt vairāk

Pār britu karaļpāra laulību krīt tumša ēna

Foto: Vida Press

Lielbritānijas karaliene Elizabete II un princis Filips 20. novembrī svinēja svētkus – šajā datumā apritēja 70 gadi, kopš abi ir precējušies. Kā jau tas ierasti notiek ar britu karalisko ģimeni, pāra kāzu jubileja mudinājusi gaismā celt senus pagātnes noslēpumus.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!