Foto: Vida Press

Par nepilngadīgo līgavu dēvētā amerikāņu sabiedrības dāma Kortnija Stodena (attēlā) ir ne tikai pornozvaigzne un uzmanības kārs skuķis, bet arī kvēla dzīvnieku tiesību aizstāve, un blondā daiļava savu neizmērojamo mīlestību pret dabu ir gatava apliecināt pat ar kailām krūtīm.

20 gadus vecā blondīne, sasniedzot pilngadību, taisnā ceļā devās uz plastiskās ķirurģijas klīniku un iepriecināja sevi ar brangām silikona krūtīm, un tieši mākslīgie pupiņi ir viņas galvenais ierocis cīņā pret neģēļiem, kas dara pāri dzīvniekiem.

Nesen efektīgā daiļava iepriecinājusi savus fanus, Sandjego ielās gozējoties pusplika. Nepilngadīgā līgava, tērpusies augstpapēžu zābakos, iespīlējusies mazītiņās stringa bikšelēs un izkrāsojusi savu krūtažu raibu kā dzeņa vēders, atkal cīnījās par dzīvnieku tiesībām.

Savu supervarones tēlu Kortnija bija papildinājusi arī ar sarkaniem cimdiem un melnu kuļķeni, uz kuras gozējās dzīvnieku tiesību aizstāvju biedrības PETA simbolika, un silikona daiļavas uznāciens nepalika bez ievērības.

Kortnijai jau atkal izdevās sajūsmināt fanus un citus dzīvnieciņu mīļotājus visā pasaulē, tādēļ droši var teikt, ka apgleznotu krūšu un plikas miesas zibināšana ir attaisnojusi cerības, jo nepilngadīgā līgava jau atkal likusi par sevi runāt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!