Foto: Vida Press
Slavas stundu Ņujorkas modes nedēļā piedzīvojusi popdziedātājas Madonnas meita Lurdesa. Viņa defilējusi provokatīvā zīmola "Gypsy Sport" modes skatē, kuras apmeklētājiem un fotogrāfiem pavērušās visnotaļ pikantas ainas.

Kā vēsta ārzemju mediji, Madonnas 21 gadu vecā atvase jau labu laiku cītīgi bruģē karjeru modes industrijā. Viņa jau sadarbojusies ar vairākiem slaveniem dizaineriem, tostarp arī britu modes mākslinieci Stellu Makartniju.

Savukārt Ņujorkā viņa pārstāvējusi hipijisko brīvdomātāju zīmolu "Gypsy Sport", kas savās tērpu skatēs allaž pamanās provocēt un pārsteigt.

Arī Madonnas meitas parādīšanās uz modes mēles bijusi visnotaļ iespaidīga. Popzvaigznes meita savu ķermeņa augšdaļu bija piesegusi ar topiņu, kas darināts no gliemežvākiem un metāla riņķīšiem, kā arī izrādījusi pamatīgi sadriskātas džinsu bikses.

Kas interesanti, ārzemju tabloīdi pamanījušies izcelt faktu, ka skrandainās bikses atsegušas Madonnas meitas neskūtās kājas. Tiesa, šī gan nav pirmā reize, kad prese pievērsusi uzmanību Lurdesas ķermeņa apmatojumam.

Viņa, protestējot pret sabiedrībā valdošajiem skaistuma standartiem, jau labu laiku ir atteikusies no skuvekļa lietošanas, un savulaik ļoti pretrunīgu vērtējumu publiskajā telpā izpelnījās foto, kurā Lurdesa klaji izrādīja neskūtas paduses.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!