Foto: instagram.com/volochkova_art

Balerīna Anastasija Voločkova uzskatāma par vienu no kaitinošākajām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm, un viens no iemesliem, kas izraisa ļaužu nepatiku un pat dusmas, ir 42 gadus vecās dāmas lielīšanās ar smalko dzīvi.

Pirms pāris gadiem Krieviju pāršalca vēsts, ka Voločkova iegādājusies smalku namu Piemaskavā. Pirkuma summa dažādos medijos svārstījās no diviem līdz trim miljoniem ASV dolāru, un kadri no balerīnas jaunās mājvietas liecināja – par pieticību viņa sūdzēties nevar.

Nams atrodoties aptuveni 40 minūšu braucienā no Maskavas centra smalkā savprupmāju ciematiņā, kura teritorija svešiniekiem ir slēgta. Mājas platība ir 850 kvadrātmetri, tās iekštelpas rotā sienu gleznojumi, dziedātāja Nikolaja Baskova dāvinātas sniegbaltas klavieres, no Itālijas pasūtītas mēbeles un citi smalki interjera priekšmeti, bet virs parādes durvīm rotājas Voločkovas iniciāļi.

Tā kā baleta prīma ir aktīva sociālo tīklu lietotāja, viņas namā, kur Voločkova dzīvo kopā ar meitu, var ielūkoties ikviens sievietes fans. Visbiežāk dāmai labpatīk pozēt pie iespaidīgajām marmora kāpnēm, pirtiņā vai guļamistabā, kas arī esot mīļākā balerīnas vieta mājās, bet nereti iespējams ielūkoties arī citos nama stūros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!