Foto: Instagram.com/nikakristopane/
Pēdējā gada laikā ekspremjera Viļa Krištopana jaunākā meita Nikola (attēlā) piedzīvojusi pārsteidzošas pārvērtības. Viņa atbrīvojusies no 20 liekajiem kilogramiem un kļuvusi neticami slaida.

Simpātiskā meitene aktīvi rosās sociālajā tīklā "Instagram", un šonedēļ Nikola pārsteigusi daudzus, publicējot divus foto, kas uzskatāmi parāda, kā 12 mēnešu laikā mainījies viņas svars.

Foto kolāžas aprakstā Nikola vēsta, ka viena no bildēm tapusi 2015. gada vasarā, savukārt otra – šovasar. Meitene palepojusies, ka viņas ķermeņa svars samazinājies par 20 kilogramiem.

Kā skaidrojusi Nikola, viņa jau labu laiku prātojusi, vai publicēt kolāžu. Visbeidzot jaunā meitene saņēmusi drosmi publiski padalīties ar savām iedvesmojošajām pārmaiņām.

Krištopane apgalvojusi, ka viņa kļuvusi slaida, rūpējoties par savu ķermeni un iemīlot sevi tādu, kāda viņa ir. Nikola arī apgalvojusi, ka svara zudumu nav veicinājis "nekāds liels noslēpums vai superprogramma".

Tāpat meitene pateikusies saviem sekotājiem par daudzajiem komplimentiem. Nikola skaidrojusi, ka labie vārdi viņu iedvesmojuši sekot savam mērķim un iedrošinājuši nepadoties.

Nikola paudusi cerību, ka ar savu piemēru viņai izdosies iedvesmot arī citus, un, šķiet, tas viņai arī izdevies – vairāki komentētāji paslavējuši apņēmīgo meitenei par uzdrošināšanos un veltījuši viņai komplimentus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!