Foto: Privātais arhīvs

Šogad erotikas festivālā "Erots" daiļā dzimuma pārstāves izklaidēja arī DJ Gustavito jeb Gustavs Vītoliņš, kurš uzstājās kopā ar puišu striptīza grupu un darbojās kā pasākuma vadītājs. Lai veiksmīgi iekļautos pārējo dalībnieku pulciņā, fitnesa treniņi ir obligāti – to zina arī Gustavs.

"Es esmu ļoti paškritisks. Nejūtos tā, it kā būtu sasniedzis sava ideālā auguma parametrus," "Delfi Izklaidei" atklāj Gustavs, kurš sporta zāli apmeklē jau sen, bet intensīviem fitnesa treniņiem pievērsies tikai pirms gada.

"Kad paskatos bildes, kurās esmu pirms gadiem četriem, pieciem – biju apvēlies bumbulītis. Tagad, kad uz ielas satieku paziņas, daudzi skatās un brīnās, prasa – ko tu tāds tieviņš?" atklāj Gustavs un atzīst, ka fiziskās formas uzturēšana prasa ieguldīt smagu darbu. Vidēji trīs reizes nedēļā viņš dodas uz sporta zāli, kur izpilda personīgā trenera norādījumus.

"Viņš man katrai dienai ir sagatavojis atsevišķu treniņu plānu. Es izlasu un kā zaldātiņš atkārtoju, jo zinu, ka esmu drošās rokās. Kaut gan pats iepriekš esmu vienatnē trenējies, noteikti iesaku vadīties pēc profesionāļa norādījumiem. Reizēm treneris ierastajā treniņu plānā pamaina tikai nianses, bet tur ir visa sāls, un uzreiz mainās rezultāts," sapratis ir Gustavs un arī citiem iesaka nežēlot naudu sev atbilstoša trenera algošanai. Viņš ir novērojis situācijas, kad cilvēks nopērk sporta zāles abonamentu, iet cilāt svarus un priecājas, ka var pacelt arvien lielākus smagumus.

"Ja ir mērķis kļūt stiprākam, tad tas ir okei. Bet, ja vēlas iegūt proporcionāli trenētu augumu, tad ar paša zināšanām vien būs par maz."

Gustavs arī piekrīt vairākkārt dzirdētajam teicienam, ka ceļš uz sev vēlamajām auguma aprisēm ir jābūvē uz pareiza uztura bāzes. Viņaprāt, tas ietver paša praksē pārbaudīto pārliecību, ka septiņdesmit procenti – ēšana, bet tikai trīsdesmit – treniņi. To ievērot gan neesot viegli.

"Protams, ir grūti, un mēdz pazust gan motivācija, gan pacietība. Ar sevi cīnos katru dienu, jo grūtākais ir samierināties ar uztura vienveidību. Nav iespējams no septiņiem vai desmit produktiem katru dienu pagatavot kaut ko garšīgu, turklāt tiem nedrīkst pievienot taukvielas un sāli," secina Gustavs, kurš, līdzīgi kā citi sportisti, ikdienā pārtiek no tādiem produktiem kā griķi, vistas fileja, zivs, rīsi, dārzeņi un olas. Vienīgi svētdienās Gustavs atļauj sev ēst visu, ko vēlas.

Foto: DELFI
Pazīstamais dīdžejs vairākkārt uzsver, ka viņš nejūtas līdz galam apmierināts ar savu fizisko formu un saprot, ka daudz vēl ir jāstrādā.

Tomēr par pārmērīgi uztrenētu ķermeni Gustavs nesapņo. Apgrozoties sporta zālē, viņam nācies redzēt sportistus, kuri pie ievērojamām ķermeņa aprisēm nonākuši steroīdu lietošanas dēļ.

"Tas vairs nav pārsteigums, ka jauni džeki sev tos špricē. Es nevienu nenosodu, skaidrs, ka tādējādi viņi nodrošina sev darbu. Tomēr vēlāk tas var izrādīties psiholoģiski smagi, jo fiziskas traumas vai kādu citu apstākļu dēļ kultūrista karjeru var nākties pārtraukt. Un tad sāk nākt atpakaļ svars, rodas veselības problēmas un emocionāli pārdzīvojumi."

Gustavs atzīst, ka gadi viņam liekot sevi manīt, jo vairs nav pieskaitāms pie divdesmitgadīgo sportistu pulciņa, taču rūpes par savu ķermeni un fizisko formu viņš uzskata arī par sava darba instrumentu.

"Trenēts augums ir mana pievienotā vērtība. Vietējā izklaides industrijā esmu varbūt viens no divdesmit vai piecdesmit, kurš ar to izceļas. Tas gan nenozīmē, ka es esmu saskaņā ar sevi. Manī ir ļoti daudz paškritikas," "Delfi Izklaidei" atzīst Gustavs.

#matrix #djlife #bedroom #action #fly #miami

A photo posted by DJ Gustavito (@djgustavito) on Jan 28, 2017 at 10:27am PST

#tbt #miami #florida #usa #summer #beach #southbeach #ocean #travel #djlife

A photo posted by DJ Gustavito (@djgustavito) on Jan 12, 2017 at 9:14am PST

Love what you do! #stage #djlife #music #party #hiphop #trap #nightlife #inthemix #tattoo #beatsbydre

A photo posted by DJ Gustavito (@djgustavito) on Jan 14, 2017 at 9:03am PST

Photo shoot for Erots festival #host #sadomasochism #shadeofgrey #riga #erots2017 #show #djlife

A photo posted by DJ Gustavito (@djgustavito) on Jan 24, 2017 at 3:33am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!