Foto: Vida Press
Amerikāniete Kasandra Kāsa (attēlā) ir aktrise, TV personība un labi atpazīstama burleskas dejotāja. Tiesa, aiz viņas satriecoši žilbinošās ārienes slēpjas kāds mazs noslēpums – viņa pasaulē nākusi kā zēns.

Kasandra, kurai pavisam drīz apritēs 40 gadi, šobrīd dzīvo Holivudā. Viņa piedalās dažādos realitātes šovos, kaislīgi seko līdzi modei, ir aktīva saviesīgās dzīves baudītāja, bet viņas pamatnodarbošanās ir dejošana burleskas šovos.

Šobrīd Kasandras izskatā nekas neliecina, ka viņa agrāk būtu bijis vīrietis. Kā intervijās skaidrojusi dejotāja, viņa uzaugusi kādā fermā nelielā pilsētiņā. Jau agrā bērnībā zēns sapratis, ka viņš jūtas kā meitene.

"Es vienmēr esmu zinājusi, ka vēlos būt Kasandra. Par to vispār nevar būt jautājumu," ārzemju mediji citējuši efektīgo dāmu.

Tiesa, ceļš līdz dzimuma maiņai un sava sapņa īstenošanai bijis ērkšķiem kaisīts. Kasandru uzaudzināja tētis, un, kad viņš uzzināja, ka dēls vēlas kļūt par sievieti, viņš no savas atvases novērsās uz visiem laikiem.

18 gadu vecumā Kasandra, kura tolaik vēl bija vīrietis, sakravājusi savas mantas un pametusi fermu, lai dotos uz lielpilsētu. Viņa pārcēlusies uz Orlando.

"Es esmu bijusi ellē un atgriezusies, bet beidzot esmu kļuvusi par šo brīnišķīgo sievieti, par kādu man bija jāpiedzimst. Tagad man atliek vien cerēt, ka mans pieredzes stāsts kādu iedvesmos," sacījusi Kasandra.

Laika gaitā Kasandra savā ķermenī pārmainījusi visu iespējamo, par dažādām plastiskajām operācijām kopumā iztērējot vairāk nekā 250 tūkstošus ASV dolāru.

"Vienīgais, kas manā ķermenī nav pārveidots, ir sirds. Man ir operēts un pārveidots deguns, vaigi, lūpas, zobi, žoklis, ādamābols, krūtis, gurni un dibens. Un man ir arī vagīna.

Es gribēju būt daiļa. Es nevēlējos būt neglīta sieviete. Un es negribēju būt parasta sieviete. Es gribēju būt tā meitene, kura ienāk istabā, un visi uz viņu paskatās," sacījusi Kasandra.

"DON'T HATE CONGRATULATE" #cassandracass #burlesquestar #hollywood #makeithappen #whocaresbabyimBeautiful #S&M

A post shared by Cassandra Cass (@cassandracass21) on Apr 10, 2017 at 11:12pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!