Foto: Vida Press
Ārvalstu medijos lielu ievērību izpelnījies 47 gadus vecās britu grima mākslinieces Kerijas Mičelas (attēlā) dzīvesstāsts. Dāma pasaulē nākusi kā vīrietis vārdā Kevins, un tikai pirms dažiem gadiem viņa piepildījusi ilgi loloto sapni – pārtapt par sievieti.

Intervijās vietējiem laikrakstiem Kerija pastāstījusi, ka aptuveni septiņu gadu vecumā viņai parādījusies interese par sieviešu drēbēm. Savukārt skolas laikā Kevins slepus vēlējies tērpties meiteņu formā un valkāt bruncīšus.

Tiesa, Kevinam veiksmīgi izdevies šīs vēlmes apslāpēt, un viņš dzīvojis pilnīgi normālu puiša dzīvi. 16 gadu vecumā jauneklis pirmo reizi pārgulējis ar meiteni. Lai pašapliecinātos un pierādītu ne tikai sev, bet arī citiem, ka ir īsts vīrietis, dažus gadus vēlāk viņš iestājies armijā un kļuvis par karavīru.

1984. gads Kevinam bija zīmīgs – viņš tika uzņemts armijā. Ilgu laiku vīrietis apzinīgi pildīja karavīra pienākumus, apprecējās un nodibināja ģimeni, taču tas viss nespēja atgaiņāt slēptās fantāzijas par sieviešu drēbēm un vēlmi tajās tērpties.

Kevins apprecējās 1998. gadā. Neilgi pēc laulībām viņš paslepus no sievas sāka regulāri aizlavīties uz bēniņiem un piemērīt sievišķīgu apģērbu. Tā tas turpinājās vairākus gadus, līdz vīrietis beidzot saņēma drosmi atklāt sapni, kurš ilgu laiku nodarbināja viņa prātu – mainīt dzimumu.

Laulība tika šķirta, un Kevins beidzot varēja sekot savam aicinājumam. 2010. gadā vīrietis visiem pavēstīja, ka turpmāk būs sieviete vārdā Kerija, un četrus gadus vēlāk viņam tika veikta dzimuma maiņas operācija.

Kā žurnālistiem pastāstījusi Kerija, ceļš uz sapņa piepildījumu bijis smags – ērkšķiem un rozēm kaisīts, bet tagad vīrietis, kurš vairākus gadu desmitus bija karavīrs, pārtapis par sievieti, kura strādā par grima mākslinieci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!