Foto: Instagram.com/natasha_rpaulo/
Trešdien Rio olimpiskajās spēlēs sacensības sākās divkārtējam olimpiskajam čempionam BMX riteņbraukšanā Mārim Štrombergam. Par viņu īkšķus tur ne tikai sporta līdzjutēji, bet arī ģimene un viņa līgava – daiļā Nataša Paulo (attēlā).

Kamēr mīļotais atrodas Rio, Nataša viņam līdzi jūt no attāluma. To, ka līgaviņa neizsakāmi lepojas ar sava mīļotā vīrieša panākumiem, apliecina arī kāds visai aizkustinošs foto. Viņa savā "Instagram" blogā padalījusies ar bildi, kurā Māris ar Latvijas karogu rokās iemūžināts olimpiādes atklāšanas ceremonijā.

Nataša un Māris dzīvo kopā jau vairākus gadus. Pāris savu mīlas ligzdiņu novijis Kalifornijā, un abi rūpējas par diviem suņiem, kuri bieži vien ir sportista līgavas "Instagram" bloga galvenie varoņi.

Viņas foto blogā pa atslēgas caurumu nedaudz iespējams palūkot, kā dzīve rit profesionāla sportista draudzenei. Tā kā Māris bieži dodas uz sacensībām un treniņiem, viņa līgavai rūpju ir gana.

Tiesa, Nataša nepieder to slaveno sportistu mīļoto sieviešu pulciņam, kas sociālajos tīklos zīmējas ar drēbītēm, ballītēm un šopinga tūrēm. Tā vietā viņa labprātāk pavada laiku kopā ar ģimeni un suņukiem. Turklāt viņai jārūpējas arī par to, lai mājās būtu kārtība.

Jāatzīmē, ka nopelniem bagātā latviešu BMX braucēja mīļotajai ir interesants hobijs – viņa darina sunīšiem paredzētus tauriņus un citus aksesuārus, kas tiek pārdoti amatnieku tirdziņos.

Štrombergs ar topošo sievu filipīnieti Natašu ir kopā jau vairākus gadus. Pērn viņš savu mīļoto bildināja. Tas notika ļoti zīmīgā datumā – sportists saderināšanās gredzenu izredzētajai sniedza 10. martā, savā 28. dzimšanas dienā.

Happy fourth everyone 🍍🍉🍊🍋🍓🍔🌭 #july4th #pool #kobe #loopbracelet

A photo posted by natasha_rpaulo (@natasha_rpaulo) on Jul 4, 2016 at 4:40pm PDT

So proud of this man!! #flagcarrier #myhandsome #olympics #riodejaneiro #rio2016 #bmx #teamlatvia

A photo posted by natasha_rpaulo (@natasha_rpaulo) on Aug 5, 2016 at 11:04pm PDT

Happy Saturday 🌻 #farmersmarket #sunflowers #lovemyloopbracelet @loopbracelet

A photo posted by natasha_rpaulo (@natasha_rpaulo) on May 21, 2016 at 12:49pm PDT

Sunday ☀️🍊🍋 #groves #fruit #beautifulday #dobermanpride #minpin #ourwalks

A photo posted by natasha_rpaulo (@natasha_rpaulo) on Apr 24, 2016 at 11:19am PDT

😂 #candid #sisters

A photo posted by natasha_rpaulo (@natasha_rpaulo) on Mar 27, 2016 at 9:06pm PDT

Happy Easter everyone 🌷☀️

A photo posted by natasha_rpaulo (@natasha_rpaulo) on Mar 27, 2016 at 3:56pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!