Foto: Instagram.com/biancadye/
Par Austrālijas pašu turīgāko pleiboju tiek dēvēts ballīšu karalis, tabakas kompānijas "Freechoice Tobacco" mantinieks un boss Traverss Beinons. Publiska izrādīšanās ar savu dižmanīgo dzīvesveidu viņam nesusi vispasaules slavu, un kāda bagātniekam pietuvināta daiļava atklājusi viņa glamūrīgās dzīves aizkulises.

Modele un radio personība Bianka Daia (attēlā kopā ar Beinonu) vairākkārt apmeklējusi burziņus Beinona Goldkostas savrupnamā. Savukārt aizvadītā gada decembra sākumā tur notika īpaši vētraina ballīte, kas bija ieturēta septiņu nāves grēku tematikā. Viesu vidū bija arī Bianka.

Sieviete intervijā izdevumam "Yahoo Be" ballīti Beinona namā salīdzinājusi ar nokļūšanu citā dimensijā. Sieviete sacījusi, ka burziņš sācies 12 pa dienu un viesus sagaidījušas neticami skaistas meitenes.

Dažas no viņām puskailas gozējušās milzīgās šampanieša glāzēs, citas, ģērbušās peldkostīmos vai kailām krūtīm, braukājušas apkārt ar skrituļsildām.

Ballītē bija aptuveni 1000 lūgto viesu, savukārt dzīru aizkulisēs rosījušies vismaz 150 darbinieki, kuri rūpējušies par Beinona draugu labsajūtu.

Bianka stāstījusi, ka viesiem nekā nav trūcis – ēdiena bijis pāri pārēm, savukārt šampanietis un citi grādīgie dzērieni lijuši kā no pārpilnības raga. Tā, piemēram, Beinons savā ballītē bija nodrošinājies ar 10 000 šņabja pudelēm.

Tāpat Bianku pārsteidzis augstais serviss, kāds nodrošināts viesiem. Meitenēm, kuras plunčājušās baseinā un saslapinājušas matus, bija atvēlētas istabas, kurās pēc peldes viņas sakopa un uzpucēja profesionāli grima mākslinieki un frizieri.

Beinons saviem viesiem piedāvājis arī septiņu nāves grēku tematikā iekārtotas izstabas, kurās ļauties erotiskiem prieciņiem.

"Visapkārt bija gandrīz kailas meitenes ar seksīgiem ķermeņiem. Bija acīmredzams, ka viņas ir profesionālas stieņa dejotājas," sacījusi Bianka.

Viesus izklaidējušas ne tikai pieticīgi tērptas skaistules, bet arī cirka mākslinieki, dīdžeji, dejotāji un dziedātāji, un lieki piebilst, ka Beinona burziņā nav bijušas novilktas nekādas robežas – viņš saviem viesiem sniedzis iespēju izbaudīt, ko patiesībā nozīmē "dzīvot dzīvi ar pilnu krūti".

I would have amazing thighs if I could commit to this as a hobby!!! @candyshopmansion @traversbeynonofficial #candyshop #candyman

A post shared by Radio TV Author Speaker Lover (@biancadye) on Dec 3, 2016 at 1:14am PST

The #candyman arrives! @candyshopmansion @traversbeynonofficial @thecandy.man

A post shared by Radio TV Author Speaker Lover (@biancadye) on Dec 2, 2016 at 10:12pm PST

Here we GO!!!! @candyshopmansion @traversbeynonofficial #sevendeadlysins #host#mc #boom

A post shared by Radio TV Author Speaker Lover (@biancadye) on Dec 2, 2016 at 6:33pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!