Foto: Vida Press

Aprīlī noslēdzās Lielbritānijas lielo izmēru veļas ražotāja Curvy Cate rīkotais modeļu konkurss Star in a Bra, un tajā par uzvarētāju kļuva 21 gadu vecā angļu skaistule Sofija Adamsa (attēlā) – policiste-praktikante, kurai savulaik kuplie dabas dotumi sagādājuši pamatīgus sirdēstus.

Curvy Cate rīkotajā konkursā Sofijai bija sīva konkurence, jo starp finālistēm bija meitenes arī no Austrālijas un ASV, tomēr viņai izdevās gūt lielāko atbalstu interneta balsojumā un kļūt par pirmo profesionālo apakšveļas modeli ar 16. apģērba izmēru un JJ krūšturu bļodiņu izmēru.

Bērnībā Sofijai bijis daudz jācieš no izsmiekla savu krūšu dēļ - formīga viņa kļuvusi jau deviņu gadu vecumā, un, protams, citi bērni un vēlāk pusaugu vecuma biedri šīs izmaiņas nav spējuši uztvert adekvāti.

Savas ķermeņa formas viņa iemācījusies pieņemt, pateicoties vecmāmiņai, kura meitenei nenogurstoši skaidrojusi, ka viņa ir skaista pat tad, ja pašai tā nešķiet.

"Es ienīdu savu augumu un gribēju sevi mainīt. Bet, kļūstot vecākai, sapratu, ka stāsts ir par sevis mīlēšanu. Jā, man ir 16. izmērs, bet es rūpējos par sevi un esmu laimīga tāda, kāda esmu. Es vēlos arī citām sievietēm parādīt, ka tas ir labi," skaidrojusi Sofija, kura ne tikai kļuvusi par veļas zīmola "seju", bet arī tikusi pie līguma ar modeļu aģentūru.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!