Foto: EPA/LETA
Briti ir gluži vai apsēsti ar karalisko ģimeni, un pēdējā laika notikumi pamatīgi satricinājuši nāciju. Jau vēstīts, ka Kembridžas hercogiene Katrīna (attēlā kopā ar princi Viljamu) vairās no publiskiem pasākumiem un reti iziet sabiedrībā. Tas radījis pamatu baumām, kas izplatījušās arī aiz Apvienotās Karalistes robežām.

Vērīgos britus ne pa jokam satraucis tas, ka Katrīna pazudusi no aprites, un karaļnams nonācis baumu virpulī. Tiek izteikti dažādi minējumi par to, kādēļ hercogiene vairās no saviesīgiem pasākumiem, un katram pavalstniekam, šķiet, par to ir sava versija.

Liela daļa nācijas uzskata, ka Katrīnas un prinča Viljama starpā radušās nesaskaņas. Daži analītiskie prāti pat izteikuši minējumus, ka troņmantnieks bijis neuzticīgs savai sievai. Tāpat neiztrūkst tādu, kas ir pilnībā pārliecināti - hercogienei radušās nopietnas veselības problēmas.

Savukārt tās britu sievietes, kuras dzemdējušas bērnus, atsaucoties uz savu pieredzi, uzskata, ka Katrīnas mīklainajā pazušanā vainojams nogurums un rūpes par abiem karaliskajiem bērniem.

Tāpat netiek izslēgta versija, ka hercogiene ieslīgusi pēcdzemdību depresijā. Visai plašu atsaucību guvis arī apgalvojums, ka Katrīna, iespējams, nogurusi no prinča Viljama sievas nastas un tā, ka viņa nemitīgi tiek salīdzināta ar vīra māti princesi Diānu.

Jau vēstīts, ka princis Viljams šovasar apmeklējis vairākus saviesīgus pasākumus bez savas sievas. Īpaši lielu satraukumu raisījis fakts, ka augusta vidū viņš ieradies drauga kāzās Katrīnas māsas Pipas sabiedrībā, nevis hercogienes, kā tas sākotnēji bija paredzēts.

Karaļnams pagaidām nav nedz apstiprinājis, nedz noliedzis nevienu no pavalstnieku izteiktajām versijām. Tiesa, kā vēsta izdevums The Daily Mail, pavisam drīz Katrīna atgriezīsies Viljama sociālajā dzīvē. Tapis zināms, ka hercogiene kopā ar vīru un bērniem nākamā gada sākumā dosies karaliskajā vizītē uz Karību salām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!