Foto: Vida Press/Instagram.com/nicolescherzy/
Cilvēce joprojām spītīgi atsakās pieņemt, ka skaistums ir subjektīvs. Tiesa, nevienam nav noslēpums, ka vizuālās pievilcības standarti bieži vien tiek pieņemti pēc pasaulslavenu sieviešu izskata iezīmēm, un daži ir pagalam norūpējušies, ka superzvaigznes rada aplamus priekšstatus.

Izdevums "The Daily Mail" saviem lasītājiem satraukti vēsta, ka pasaules šovbiznesā labi zināmas daiļā dzimuma pārstāves pasākušas propagandēt kārnumu. Šis pieņēmums izvirzīts, balstoties uz to, kādas fotogrāfijas savos sociālajos tīklos publicējušas zvaigznes.

Medijs steidz ziņot, ka daiļaviņas, gozējoties kameras priekšā, pēdējā laikā ļoti iecienījušas pozas, kas izceļ viņu smuidro vidukli un ļauj uz ādas izspiesties ribu aprisēm, radot ilūziju, ka vēderiņš ir pilnīgi plakans, teju iekritis.

Ar bildēm, kurās iespējams skaitīt ribas, savu sociālo tīklu profilos padalījušās tādas slavenas dāmas kā modele Bella Hadida, dziedātājas Nikola Šerzingere, Rita Ora un Britnija Spīrsa, aktrise Keita Bekinseila un virkne citu pirmās klases slavenību, kuru "Instagram" blogiem seko miljoniem ļaužu.

Tiesa, taisnības labad gan jāpiebilst, ka pagaidām slaveno dāmu ribiņas satraukušas tikai dažus medijus, kas pauduši cerību, ka šis stulbings nekļūs par epidēmiju un jaunas meitenes nesāks masveidā badoties.

Savukārt cilvēki sašķēlusies divās nometnēs – daļa steidz šausmināties par slaveno sieviešu vingrajiem augumiņiem un ribām, savukārt citiem par to visu ir nospļauties.

Reflect and recharge 📍❤️🍒

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on Apr 2, 2017 at 8:36pm PDT

Float float and some funny marks on your bum when you get up

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Apr 10, 2017 at 12:58am PDT

First summer read! ALL ABOUT LOVE by Bell Hooks ❤️☀️#SoFarSoGood

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on May 29, 2016 at 12:25pm PDT

I need you out in Jamaica relaaaxxin..😍😍

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on Mar 19, 2017 at 10:33am PDT

#Ibiza take me away...

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on Jul 17, 2016 at 2:44pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!