Foto: Instagram.com/dianaign/
Bagāto un vareno ļaužu kāzas kļūst arvien vērienīgākas un krāšņākas. Nauda ceremonijai un svinībām netiek žēlota, un miljardieri, šķiet, sākuši sacensties, kurš savai atvasei sarīkos greznākas precības. Nesen salaulājies kārtējais bagātnieka dēls.

Ārvalstu mediji ziņo, ka par precētu vīru kļuvis armēņu izcelsmes miljardiera Samvela Karapetjana, kuru žurnāls "Forbes" pasludinājis par 28. turīgāko cilvēku Krievijā, 23 gadus vecais dēls Sarkiss.

Par viņa sievu kļuvusi gruzīnu izcelsmes skaistule Salome Kincurašvili (attēlā). Tiek lēsts, ka kāzu izmaksas mērāmas divos miljonos ASV dolāru.

Mediji vēsta, ka kāzas notikušas Maskavā. Tās izcēlušās ar īpašu greznību un krāšņumu, ko iespējams arī novērtēt ceremonijas un svinību momentuzņēmumos, ar kuriem viesi padalījušies sociālajos tīklos, izmantojot tēmturi "#sarkissalome".

Tiek vēstīts, ka jaunā sieviņa vakara gaitā nomainījusi trīs dažādus tērpus, un katrs no tiem bijis skaistāks par iepriekšējo. Savukārt dārglietu, kuras savā īpašajā dienā aplikusi līgava, vērtība, kā izskaitļojuši žurnālisti, bijusi aptuveni 200 tūkstoši ASV dolāru.

Svinībās bijuši 500 lūgtie viesi. Tie cienāti ar izsmalcinātiem gardumiem un izmeklētu šampanieti. Savukārt vakara kulminācijā sagriezta sešus metrus augstā torte.

Svinību zāle bija krāšņi izdekorēta ar ziediem un spožām lampiņām, savukārt par muzikālo pavadījumu rūpējās slavenā amerikāņu grupa "Maroon 5".

Ārvalstu mediji šīs jau pasludinājuši par, iespējams, greznākajām kāzām, kādas jebkad redzētas, un arī svinību apmeklētāji tās raksturojuši kā nokļūšanu Alises brīnumzemē – burtiskā nozīmē. Lai tiktu svinību zālē, viesi vispirms izgājuši cauri krāšņam, mākslīgi veidotam mežam.

❤️ #sarkissalome

A photo posted by yana_y (@yana_y) on Jun 5, 2016 at 11:39am PDT

#sarkissalome

A photo posted by MaLuna Style (@malunastyle) on Jun 8, 2016 at 10:20pm PDT

#SarkisSalome #wedding #armenianwedding

A photo posted by @bagguta on Jun 9, 2016 at 12:39am PDT

#sarkissalome

A photo posted by @vogue._.style on Jun 8, 2016 at 6:30am PDT

The most beautiful bride @sa_salome & @adamlevine!

A video posted by Nino Eliava (@ninoeliava) on Jun 5, 2016 at 8:39am PDT

Оформления -декорации для свадьбы Саркиса и Саломе в Доме Торжеств "Сафиса" декорация Геннадий Самохин флористика Арам Лобня #sarkissalome #оформлениемероприятия #украсимвашпраздик #москва #moscow #бутоньерка#followme #follo#букет #цветы #доставкацветов #свадебныйбукет #букетневесты #флористика #оформлениесвадеб #свадьба #молодожены #юбилей #свадбавмоскве #флорист #оформлениецветами #оформлениwback

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Флорист Свадьба Декор (@aram06) on Jun 9, 2016 at 12:46am PDT

#sarkissalome #армянскаясвадьба #свадьба #wedding

A photo posted by @luxury.kavkaz on Jun 8, 2016 at 12:31am PDT

#Repost @amchka ・・・ Some moments be like i cant explain and i wont even try) #sarkissalome

A photo posted by Дом Торжеств "Сафиса" (@safisa_art) on Jun 6, 2016 at 5:39am PDT

Оформления для свадьбы Саркиса и Саломе в Доме Торжеств "Сафиса" декорация Геннадий Самохин флористика Арам Лобня @samokhing @aram06 #sarkissalome #свадебныйфлорист #оформлениемероприятия #украсимвашпраздик #москва #moscow #бутоньерка#followme #follo#букет #цветы #доставкацветов #свадебныйбукет #букетневесты #флористика #оформлениесвадеб #свадьба #молодожены #юбилей #свадбавмоскве #флорист #оформлениецветами #оформлениwback

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Флорист Свадьба Декор (@aram06) on Jun 9, 2016 at 12:42am PDT

#Repost @olge25 ・・・ #andrey malahov#vera brezhneva#sarkissalome#klass#super#

A photo posted by Дом Торжеств "Сафиса" (@safisa_art) on Jun 6, 2016 at 5:32am PDT

The most beautiful bride #sarkissalome

A photo posted by Ana Mirianashvili (@anamirianashvili) on Jun 6, 2016 at 1:22am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!