Foto: Vida Press
"Noziedznieki nespēj vien sagaidīt, kad viņu apcietinās šī seksīgā policiste" – ar aptuveni šādiem ziņu virsrakstiem ārzemju mediji savus lasītājus iepazīstinājuši ar 32 gadus veco Ņujorkas policisti Samantu Sepulvedu (attēlā), kura publiskajā telpā pasludināta par iekārojamāko šīs profesijas daiļā dzimuma pārstāvi pasaulē.

Kā vēsta ārzemju mediji, Samanta ir policiste, kura brīvajā laikā piestrādā par apakšveļas un peldkostīmu modeli. Tāpat viņa cītīgi rosās sociālajos tīklos, un pievilcīgās sievietes "Instagram" foto blogam ir vairāk nekā 220 tūkstoši sekotāju.

Fakts, ka tik pievilcīga sieviete rūpējas par kārtību Ņujorkas ielās, izpelnījies lielu mediju interesi, un Samanta jau sniegusi vairākas intervijas, kurās pastāstījusi par sevi.

"Darbā cenšos izskatīties pēc iespējas vīrišķīgāka," sarunā ar izdevumu "The Post" sacījusi Samanta, piebilstot, ka ikdienā nelieto dekoratīvo kosmētiku un matus veido zirgastē.

Ikdienā daiļava sava sievišķīgā ķermeņa formas slēpj zem policistes formas, savukārt, piedaloties fotosesijās, viņa nekautrējas atkailināties un pozēt seksīgā apakšveļā.

"Man patīk gulēt lielos t-kreklos un justies ērti. Apakšveļa ir paredzēta tam, lai iepriecinātu vīriešus," skaidrojusi Samanta.

Tāpat viņa uzskata, ka erotiskās fotosesijas ir labs veids, kā piesaistīt sabiedrības uzmanību un pastiprināto interesi vēlāk izmantot dažādu labdarības mērķu popularizēšanai.

"Vairāki mani bijušie puiši ir prasījuši, kāpēc nemitīgi izrādu savas krūtis. Bet es neesmu stulba. Ja cilvēki vēlas skatīties uz manām krūtīm, es neiebilstu. Mans "Instagram" foto blogs ir mana platforma, ar kuras starpniecību varu palīdzēt cilvēkiem," sacījusi Samanta, kura šobrīd ir brīva no attiecībām.

Jāatzīmē, ka seksīgā policiste uzskata – viņas vizuālie dotumi darbā ar noziedzniekiem ir ieguvums. Ļaundari viņas klātbūtnē neizturas tik agresīvi, savukārt citi pat atzīstas mīlestībā.

"Sasodīts! Tu esi pievilcīgākais policists, kādu jebkad esmu redzējis! Vai varu aizvest tevi uz randiņu?" Samanta atsaukusi atmiņā kāda noziedznieka sacīto.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!