Foto: Vida Press

Nepatīkamu starpgadījumu piedzīvojis par pasaulē pašu seksīgāko un iekārojamāko noziedznieku dēvētais amerikānis Džeremijs Mīkss (attēlā). Tapis zināms, ka viņš pirmdien deportēts no Lielbritānijas.

Britu izdevuma "DailyMail.com" rīcībā nonākusi ekskluzīva informācija, ka 32 gadus vecais Mīkss pirmdien kopā ar savu sievu un menedžeri Džimu Džordanu darba darīšanās ieradies Londonā. Viņam bijušas paredzētas vairākas fotosesijas.

Vīrietis Londonas Hītrovas lidostā ieradies no Kalifornijas. Tiesa, drīz pēc lidmašīnas nosēšanās sākušās likstas – Lielbritānijas robežsardzes ierēdņi viņu aizturējuši un lieguši iekļūt valstī. Aptuveni astoņas stundas vēlāk Mīkss likumsargu pavadībā iesēdināts lidmašīnā un nogādāts atpakaļ ASV.

Mīksa menedžeris sarunā ar izdevumu uzsvēris – visi dokumenti esot bijuši kārtībā, un arī probācijas dienesta uzraugs esot viņam devis rakstisku atļauju ceļot. Viņaprāt, likumsargu lēmums deportēt Džeremiju bijis absurds.

Drošības dienesta darbinieki Mīksu vairākas stundas pratinājuši, pārmeklējuši un arī noņēmuši pirkstu nospiedumus, bet beigās pavēstījuši – viņš tiks iesēdināts reisā uz Ņujorku.

"Viņu nevis arestēja, bet vienkārši deportēja no valsts. Viņam pat neatļāva iekļūt valstī. Viņš ir ļoti sabēdājies. Turklāt uz lidmašīnu viņu pavadīja policisti," sacījis Mīksa menedžeris Džims Džordans.

Savukārt seksīgā noziedznieka sieviņa un viņa menedžeris ielaisti Lielbritānijā. Mīksa menedžeris joprojām atrodas Londonā un ir apņēmies doties uz ASV vēstniecību, lai ar tās starpniecību panāktu, ka Džeremijam tomēr atļauj ieceļot Lielbritānijā.

Atgādinām, ka slavas stundu Mīkss piedzīvoja 2014. gada vasarā, kad viņš tika aizturēts par nelikumīgu ieroču un munīcijas glabāšanu. Interneta lietotāji un komentētāji toreiz vīrieti atzina par tik seksīgu, ka viņam labāk būtu vajadzējis kļūt par modeli, nevis stāties uz noziedzības taciņas. Pērn viņš tika atbrīvots no ieslodzījuma un uzreiz ķērās klāt modeļa karjeras kaldināšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!