Foto: Privātais arhīvs

Milzīgu ārvalstu mediju ievērību izpelnījies attēls, kuru krievu modele un skaistumkonkursu dalībniece Violeta Igošina publicējusi savā Instagram foto blogā. Tajā viņa iemūžināta kopā ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu (abi attēlā), un bildīte sajūsminājusi daudzus.

Aizvadītajā nedēļā Sočos norisinājās Pirmās formulas (F-1) sacīkstes, kuras ar savu klātbūtni, protams, bija pagodinājis arī Putins. Ierasts, ka Krievijas prezidents pieturas pie etiķetes normām un reti atļaujas publiskas vaļības, taču šoreiz viņš pārsteidzis pasauli, nopozējot selfijā ar seksīgu modeli.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, 21 gadu vecā Igošina ir prestižā konkursa Mis Krievija fināliste. Tagad viņas vārds izskanējis arī ārpus dzimtās zemes robežām, un tas noticis, pateicoties vienai īpaši jaukai bildītei.

Skaistulei izdevies nomedīt Krievijas prezidentu un pierunāt viņu nopozēt kopīgā selfijā. Šo attēlu, kurā modeles seja atplaukusi plašā smaidā un arī Putina lūpu kaktiņos manāms prieks, Violeta izlikusi publiskai apskatei savā Instagram foto blogā.

Piemīlīgās bildītes aprakstā modele palielījusies, ka beidzot viņa piepildījusi sen lolotu sapni - iepazinusies ar pašu Krievijas prezidentu. Tāpat viņa paķircinājusi reperi Timati, ka viņš vairs neesot vienīgais, kurš var lepoties ar selfiju, kurā iemūžināts kopā ar Putinu.

Attēls sajūsminājis ne tikai Krievijas un citu valstu medijus, bet arī modeles draugus un sekotājus. Vietnē Instagram bilde izpelnījusies ne tikai lielu skaitu sarkano sirsniņu jeb "patīk", bet arī vairāk nekā simts komentāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!