Foto: Vida Press
Šobrīd 21 gadu vecā Džeina Parka (attēlā) no Lielbritānijas pirms dažiem gadiem pēkšņi vienā dienā kļuva stāvus bagāta – viņa nacionālajā loterijā laimēja miljons britu mārciņu (aptuveni 1,1 miljons eiro). Tiesa, jaunā sieviete likusi skaidri noprast, ka nauda nav laimīgas dzīves garants.

Kā vēsta britu mediji, šobrīd Edinburgā dzīvojoša Džeina pie miljons britu mārciņām tika 17 gadu vecumā. Viņa automātiski kļuva par Lielbritānijas nacionālās loterijas vēsturē jaunāko veiksminieci, kurai izdevies iegūt tik iespaidīgu summu.

Pa šiem gadiem Džeina uz savas ādas izjutusi ne tikai bagātības spožumu, bet arī postažu. Meitene, vienā dienā pēkšņi kļūstot par miljonāri, metusies apmierināt savas materiālās vajadzības – viņa iegādājusies šiku "Range Rover" džipu ar rozā salonu, devusies vairākos ceļojumos, notriekusi naudu par dizaineru drānām un aksesuāriem, kā arī nopirkusi jaunu mitekli.

Tiesa, pēc kāda laika pār meiteni nākusi apskaidrība, ka laimi un prieku nav iespējams nopirkt par naudu. Reizēm viņa pat vēlas, kaut nekad nebūtu laimējusi lielo vinnestu.

"Es nesaku, ka esmu pavisam nelaimīga, jo daļa manas dzīves ir lieliska un reizēm es neko nevēlos mainīt, taču reizēm ir dienas, kad esmu noskumusi un tas viss mani ļoti nomāc," nesenā intervijā britu TV raidījumā "Loose Women" sacījusi Džeina.

Kad Džeina ieguva lielo bagātību, loterijas organizatori viņai norīkoja padomdevēju, kurš meitenei palīdzēja sekot līdzi viņas finansēm un tēriņiem. Tiesa, veiksminiece godīgi atzinusies, ka, tikai pateicoties radinieku sniegtajiem padomiem, pagaidām nav notriekusi pilnīgi visu naudu.

Daļu naudas Džeina iztērējusi arī par plastisko operāciju – kad meitene sasniedza pilngadību, viņai tika palielinātas krūtis. Tāpat viņa iegādājusies daudzu modes dāmu iekāroto zīmola "Louis Vuitton" somiņu, kuras vērtība ir vairāki tūkstoši britu mārciņu.

Kā vēsta mediji, Džeina ne vienu reizi vien intervijās atzinusies, ka, lai gan sākotnēji viņai šķitis, ka pēc laimesta viņas dzīve kļūst vismaz desmit reizes labāka, patiesībā tā krietni pasliktinājusies.

"Cilvēki uz mani skatās un domā, ka gribētu tādu dzīvi un tik daudz naudas kā man, bet viņi neapzinās, cik tas ir liels stress. Viņi paši nesaprot, ko vēlas. Lai to visu izprastu, viņiem kādu laiku vajadzētu padzīvot manā vietā.

Man ir materiālās lietas, taču citādā ziņā mana dzīve ir tukša. Kāds ir mans mērķis dzīvē?" britu mediji citējuši Džeinu, kura, starp citu, nesen atsākusi strādāt algotu darbu kādā kafejnīciņā, jo vēlējusies piepildīt savu ikdienu ar kaut ko lietderīgu.

Hotel chillllls

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on Mar 2, 2017 at 12:39pm PST

Fun X

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on Feb 21, 2017 at 10:24am PST

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on Feb 13, 2017 at 12:55pm PST

Got the watch fixed and these came today thanks @_undivided 👟😅

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on Jan 24, 2017 at 1:13pm PST

Similar but different🐷

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on Jan 11, 2017 at 11:30am PST

👠

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on Dec 18, 2016 at 1:13pm PST

Hurry December n get me back in the reef✈️🌅

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on Sep 29, 2016 at 11:25am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!