Foto: Privātais arhīvs

Latvijā netrūkst iedvesmojošu ķermeņu īpašnieku, bet kā viena no spilgtākajām pašmāju fitnesa entuziastēm noteikti minama daiļā Paula Freimane, kura ir piemērs tam, ka ar smagu darbu un dzelžainu uzcītību iespējams sasniegt visas virsotnes.

Plašāka sabiedrība par Paulu no Dobeles uzzināja pēc tam, kad viņa sarunā ar "Delfi Izklaidi" izklāstīja savu stāstu, kā no resnītes kļuva par fitnesa daiļavu. Šonedēļ viņa faniem atgādinājusi savu iedvesmojošo ceļu uz perfektu ķermeni un labu veselību.

Paula "Instagram" tīklā publicējusi kolāžu, kurā viņa redzama 16 gadu vecumā un tagad. "Man tolaik bija 16 gadi. Es pārvācos dzīvot un mācīties uz Rīgu. Pirmais gads Rīgā tika pavadīts izklaidējoties, ēdot ļoti neveselīgi – makaroni, pelmeņi, roltoni, cīsiņi un bulciņas skolas ēdnīcā. Nekad mūžā es nebiju sportojusi," foto aprakstā vēstījusi Paula.

Viņa atzinusies, ka skolā labprāt bastojusi sporta stundas un izdomājusi dažādus attaisnojumus, lai nebūtu tajās jāpiedalās. Meitenei sports un viss, kas ar to saistīts, ļoti riebies. Tiesa, Paula beidzot attapusies, kad pirmā kursa beigās viņas ķermeņa svars bijis 73 kilogrami.

"Tolaik viena no manām paziņām sāka iet uz sporta zāli un lielījās, cik lieliski viņš jūtas un cik labu progresu viņš novērojis pa pāris mēnešiem. Es teicu: "Es varu aiziet tev līdz un vai tu man palīdzēsi?"

Nākamās dienas rīts! Es atceros to kā vakar – tā bija sestdiena pulksten 10, kad kopā ar savu draugu iegāju sporta zālē! Mana otra dzimšanas diena! No tās dienas absolūti viss manā dzīvē mainījās.

Es lēnām apguvu vingrinājumu tehnikas, sāku mācīties par uzturu un pieveicu neskaitāmus kilometrus uz skrejceliņa, atteicos no visa kaitīgā un neveselīgā manā dzīvē. Es ļoti bieži domāju, kas es būtu tagad, ja toreiz nebūtu aizgājusi uz zāli? Man tā nav tikai sporta zāle, dzelži, treniņi. Man patiešām tā ir kā svētnīca, vieta kurā es tiku glābta un kur es pilnībā izmainīju savu dzīvi," vētījusi Paula.

Tāpat arī viņa atklājusi, ka vispirms sākusi ar kardiotreniņiem trīs reizes nedēļā, divas reizes nedēļā viņa veikusi vingrinājumus visam ķermenim. Šādā režīmā viņa trenējusies gandrīz gadu, kura laikā viņa zaudējusi 13 kilogramus ķermeņa svara.

Tad arī sācies viņas ceļš uz sava formīgā ķermeņa veidošanu. "Šobrīd man ir 22 gadi. Esmu bijusi daudz kur, redzējusi daudz ko un iepazinusies ar neskaitāmi daudz lieliskiem cilvēkiem, pateicoties tieši tam, ka sāku nodaroties ar fitnesu.

Mans dzīves lielākais ieguvums ir tas, ka esmu palīdzējusi simtiem sieviešu un vīriešu izdarīt to pašu, ko savulaik izdarīju es. Man prieks, ka varu jūs motivēt un dalīties ar jums savā pieredzē!" piebildusi Paula.

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on Jan 25, 2018 at 2:22am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!