Foto: Instagram.com/ribcagebragging/
Nav šaubu – daudzu ļaužu prātus nodarbina jautājums, kādā pozā izliekties, lai "Instagramā" publicētā bildīte iegūtu pēc iespējas vairāk sarkano sirsniņu jeb "patīk". Beidzot iegūta atbilde – jāpozē tā, lai vēders izskatītos pēc iespējas plakanāks un būtu redzamas ribu aprises.

Atgādinām, ka mediji šopavasar satraucās – slavenības pamudinājušas sievietes mesties jaunā neprātā, kuram dots nosaukums "Ribcage Bragging". Citiem vārdiem sakot, tā ir publiska dižošanās ar ribām.

Vairākas pasaules šovbiznesā zināmas dāmas savu sociālo tīklu profilos padalījušās ar fotogrāfijām, kurās, tērpušās bikini, izlocījušās tā, lai viņu vēderiņi izskatītos neticami slaidi un plakani. Daudzi netika gudri – tā ir pārspīlēta kārnuma propagandēšana, vai tomēr glīts un glaimojošs rakurss, kas izceļ auguma labākās īpašības.

Kamēr sabiedrība lauž šķēpus, poza kļūst arvien populārāka, un tūkstošiem meiteņu no visas pasaules sociālajos tīklos padalījušās ar kārdinošām bildītēm, kurās iespējams skaitīt viņu ribiņas.

Dažas arī aicinājušas sabiedrību pārstāt nosodīt slaidas meitenes, kā arī norādījušas – tas, ka uz ādas izspiežas kaulu aprises, automātiski nenozīmē, ka meitene ir pārspīlēti kārna anorektiķe, kura to vien dara, kā skaita kalorijas.

Smuidro augumiņu īpašnieces tiek apkopotas "Instagram" foto blogā, un piedāvājam aplūkot dažus skaistus tajā publicētos foto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!