Foto: Instagram.com/annalucydecinque/
Pasauli ar pārsteidzošām atziņām turpina šokēt ar plastiskajām operācijām apsēstās austrāliešu dvīnes Lūsija un Anna Dicinkvī (abas attēlā). Sievietes nesen paziņojušas, ka viņas naktsklubā tikušas sazāļotas.

31 gadu vecās identiskās dvīnes, kuras kopumā par dažādām plastiskajām operācijām iztērējušas vairāk nekā 250 tūkstošus Austrālijas dolāru, dalās it visā. Viņām pat ir kopīgs līgavainis – laimes luteklītis elektriķis Bens, ar kuru valšķīgās daiļavas tuvākajā nākotnē cer apprecēties.

Abas sievietes savu ikdienu atspoguļo sociālajos tīklos un "YouTube" blogā, kurā nereti atklāj arī visai satraucošas un pikantas detaļas par savu dzīvi.

Šonedēļ ar plastiskajām operācijām apsēstās dāmas publicējušas sižetu, kurā atklājušas skaudru pagātnes pieredzi. Pirms aptuveni desmit gadiem māsiņas kādā naktsklubā tikušas sazāļotas.

Kā skaidrojušas dvīnes, viņas klubā iepazinušās ar kādu visnotaļ apburošu vīrieti, kurš abām skaistulēm piedāvājis izmaksāt dzērienu. Viņas piekritušas.

"Mēs nolikām malā savus dzērienus, ko mums noteikti nekādā gadījumā nevajadzēja darīt, un aizgājām dejot," videoklipā skaidrojusi viena no māsām.

Vēlāk daiļavas atgriezušās pie saviem dzērieniem, un tālākā notikumu gaita ir miglā tīti. Māsām pazudusi filma – viņas neatceras aptuveni 12 stundas no savas dzīves.

Meitenes nogādātas slimnīcā, un ārsti veikuši izmeklēšanu, kurā atklājies – kāds viņas naktsklubā apzināti sazāļojis. Dakteris vēlāk Lūsijas un Annas mammai klāstījis, ka abām māsām ir ļoti paveicies, ka viņas palikušas dzīvas.

"Mēs bijām naivas un jaunas," sacījusi viena no māsām. Abas arī piebildušas, ka viņām nav ne mazākās nojausmas, kas tonakt noticis.

"Es nezinu, vai kāds izmantoja mūsu stāvokli," prātojusi viena no dvīnēm. Abas skaidrojušas, ka ar savu skaudro pieredzi vēlas brīdināt citas sievietes naktsklubos būt uzmanīgām un rūpēties, lai ar viņām neatkārtotos līdzīgs scenārijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!