Foto: Vida Press

Daudzu skaistu un formīgu meiteņu sapnis ir kādreiz dzīvot leģendārajā Playboy villā, kurā joprojām saimnieko 89 gadus vecais Hjū Hefners. Valda uzskats, ka greznajā mājā dzirkstī neizsīkstoša jautrība un izklaides, taču Playboy zaķis Karla Hova (attēlā kreisajā pusē) medijiem izpļāpājusies, ka patiesībā savrupnams sāk atgādināt veco ļaužu pansionātu.

25 gadus vecā britu izcelsmes modele izdevumam The Sun pastāstījusi, ka dzīve villā, kurā ir 22 guļamistabas, rit pavisam gausi. Savulaik izdaudzinātajā mājā kļuvis garlaicīgi, un, viņasprāt, sācies Playboy impērijas noriets.

Kā atklājis zaķītis, leģendārais Beverlihilzas miteklis vairs neesot pati karstākā ballīšu vieta Losandželosā. Savulaik pa villu klīdušas pusplikas meitenes un daudzajās guļamistabās notikušas vērienīgas orģijas, taču tagad pavisam ierasts skats esot vesela medmāsu armija, kas aprūpē Hefneru.

Skaistā modele apgalvojusi, ka par Playboy šefa mīļāko izklaidi kļuvušas dažādas galda spēles, un pusplikās meitenes, kuras reizēm cenšas pievērst Hefnera uzmanību, viņam esot pilnīgi vienaldzīgas.

Tāpat Karla The Sun izpļāpājusies, ka retajās ballītēs, kuras norisinās villā, Hefners pienākuma pēc parādoties tikai uz īsu mirkli. Vēlāk viņš nozūdot atpakaļ savā istabā, kur nododas veco ļaužu izklaidēm - skatās TV, lasa grāmatas un laicīgi dodas gulēt.

"Lielu daļu laika Hjū pavada ar draugiem, spēlējot šahu un skatoties vecas filmas. Viņš gandrīz nekad neiziet no mājām un nav pielaužams villā kaut ko mainīt vai uzlabot. Tur joprojām izskatās kā astoņdesmitajos gados," sūkstījies Playboy zaķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!