Foto: Vida Press

Daudzas meitenes visā pasaulē sapņo kādu dienu kļūt par vienu no seksīgajiem žurnāla Playboy zaķīšiem un ievākties leģendārajā savrupmājā, taču slavenā modele Hollija Medisona (attēlā kopā ar Hjū Hefneru) atklājusi vairākus šokējošus faktus, kas apliecina, ka dzīve greznajā villā nemaz nav tik salda.

Jūnija beigās iznāks bijušās Playboy modeles autobiogrāfija Down The Rabbit Hole (Lejup pa truša alu), un šonedēļ viņa publiskajā telpā padalījusies ar notikumu, kuru aprakstījusi arī savā grāmatā - žurnāla šefs Hjū Hefners esot mēģinājis viņai iebarot narkotikas.

Kā vēsta ārvalstu mediji, šis incidents noticis 2001. gadā, dienā, kad Hollija iepazinusies ar Hefneru. Smukā blondīne toreiz bija tikai 21 gadu veca, un viņa strādāja kādā Losandželosas naktsklubā par viesmīli.

"Kad apkalpoju Hefnera galdiņu, Hjū man pieliecās tuvāk un parādīja plaukstu, pilnu ar "zirgu tabletēm". Tad viņš man vaicāja, vai es nevēlos pamēģināt metakvalonu," savās atmiņās dalījusies bijusī Playboy modele.

Metakvalons ir nomierinošs līdzeklis, kas novājina centrālo nervu sistēmu. Turklāt tas izraisa atkarību. Septiņdesmitajos gados šis medikaments ASV bija pieprasītākais nomierinošais līdzeklis, bet Hefners Hollijai tabletītes mēģināja iebarot 2001. gadā, aizbildinoties ar to, ka "šīs ripas septiņdesmitajos bijušas īsts grāvējs".

Kā pastāstījusi bijusī Playboy modele, viņa no šī piedāvājuma atteikusies. Tiesa, tas neliedza viņai vēlāk kļūt par vienu no Hefnera oficiālajām draudzenītēm un ievākties leģendārajā savrupnamā, taču arī tur likstas nebeidzās.

Medisona žēlojusies, ka Hefners viņu pazemojis un izsmējis, bieži kritizējis viņas izskatu un ģērbšanās stilu. Turklāt bijusī Playboy modele, pirmo reizi ierodoties savrupnamā, piedzīvojusi īstu šoku - visās istabās goda vietā stāvējusi ķermeņa eļļa, vazelīns un salvetes.

Jau vēstīts, ka šī gada pavasarī bijusī modele pārsteidza pasauli, atklājot baisu un skaudru patiesību - dzīve Playboy villā viņu tik ļoti sagrāvusi, ka Hollija savulaik pat ieslīgusi depresijā un apsvērusi pašnāvības izdarīšanu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!