Foto: Vida Press

Par populārāko Playboy zaķenīti pēdējos mēnešos kļuvusi Hollija Medisona, kura grāmatā Down The Rabbit Hole (Lejup pa truša alu) nolēmusi visai pasaulei atklāt, cik šausmīga dzīve ir žurnāla dibinātāja Hjū Hefnera leģendārajā villā. Tiesa, viņas viedoklim uzradušās oponentes.

Nesen plašu interviju izdevumam The Daily Mail sniegusi poļu modele Izabella Seintdžeimsa (attēlā abas ar Holliju), kura apgalvo – Medisonas grāmata ir pilnīgs izdomājums.

Izabella, kura pati divus gadus mitinājusies Playboy villā, pastāstījusi, ka pati Hollija uzvedusies kā "dīvainīte" un bijusi pilnīgi apsēsta ar Hefneru.

"Ja tā bija šausmu māja, viņa bija visatsaucīgākā un priecīgākā tās iedzīvotāja," Medisonu raksturojusi poļu izcelsmes modele.

Viņa arī pastāstījusi, ka Medisona gluži vai slimīgi vēlējusies izpatikt Hefneram – viņa rakājusies pa vīrieša mantām un vēlējusies līdzināties tām modelēm, kuras Hefneram savulaik patikušas visvairāk.

"Viņa bija smagi apsēsta ar Hefneru. Tas noveda pie tā, ka viņa pat sāka ēst tieši tāpat kā viņš un valkāt tādas pašas drēbes," atmiņās gremdējusies Izabella. 

Medisona savā grāmatā bija atklājusi ne tik glaimojošas detaļas par Hefnera seksuālajiem ieradumiem, bet Izabella atzinusi – Hollija tik ļoti vēlējusies izpatikt Hjū, ka darījusi lietas, kas citām mājas iedzīvotājām bijušas nepieņemamas. 

"Hollija kļuva par Hefnera galveno draudzeni, jo neviena cita nevēlējās ieņemt šo vietu," skaidrojusi Izabella. Tas nozīmējis, ka Hollijai bijusi jādala gulta ar Hefneru katru nakti, un, kad citas draudzenītes atgriezušās pašas savās guļamistabās, viņai bijis jāpaliek un jādara viss, kad un kā viņš vēlas. 

"Tas nozīmēja, ka bija jāpiedalās arī anālajā seksā. Hefneram patika izmantot dildo un citas seksa rotaļlietas spēlītēs ar Holliju. Mēs redzējām, ka viņa dara patiešām seksuāli pazemojošas lietas, un es uzskatu, ka daļa no sarūgtinājuma, pazemojuma un vēlmes atriebties nāk tieši no tā," uzskata Izabella.

"Viņa Hefneram bija noderīga, jo jau no paša sākuma darīja lietas, ko citas meitenes nevēlējās darīt," bijušo kaimiņieni raksturojusi Izabella.

Uz jautājumu, kādēļ tagad Medisona savā grāmatā raksta tik iznīcinošas lietas par kādreizējo apbrīnas objektu, Izabella atzinusi, ka, iespējams, viņa nav spējusi tikt pāri tam, ka Hefners viņu izsmējis par mēģinājumiem līdzināties Merilinai Monro, kā arī fakts, ka par sīti visiem viņas centieniem Hefners viņu tā arī neapprecēja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!