Foto: AP/Scanpix
Ļaudis visā pasaulē ar lielu aizrautību seko līdzi notikumiem britu karaliskajā ģimenē, un nesen gaismā nākuši jauni fakti par to, kā patiesībā dzīvo augstdzimušie aristokrāti. Vikārs Džeks Kellets sniedzis nelielu ieskatu nedēļas nogalē, kuru viņš pavadījis kopā ar karalieni Elizabeti un viņas radiem.

86 gadus vecais priesteris izdevumam The Daily Mail atsaucis atmiņā kādu nedēļas nogali tālajā 1981. gadā. Kellets toreiz no Elizabetes saņēmis personīgu ielūgumu pavadīt brīvdienas kopā ar karalisko ģimeni Balmorālas pilī Skotijā.

Priesteris atklājis vairākus pārsteidzošus un visnotaļ intīmus faktus par karalieni Elizabeti un viņas radiem. Tā, piemēram, vairāki sulaiņi vikāru, ierodoties pilī, brīdinājuši, ka karaļnama pārstāvji iecienījuši neķītrus jokus.

Kā atklājis Kellets, nedēļas nogalē, kuru viņš pavadījis kopā ar karalisko ģimeni, nudien nav iztrūcis divdomīgu jociņu un pārsteidzošu notikumu - princis Endrjū pat atļāvies pajokot par priestera sprediķiem un uzjautrināties par faktu, ka viņš nejauši uzkāpis vienam no karalienes sunīšiem.

Lai gan daudziem radies iespaids, ka karaliskās ģimenes pārstāvji savā starpā neizrāda nekādas mīļuma izpausmes un radinieku savstarpējās attiecības ir visai vēsas, priesteris centies šo mītu lauzt.

Kellets apgalvojis, ka karaliene Elizabete un pārējie ģimenes pārstāvji viņa klātbūtnē izturējušies kā parasti cilvēki - augstdzimušie ļaudis jokojušies, tērzējuši par dažādām tēmām, uzjautrinājušies un pat savā starpā kašķējušies.

Tāpat viņš atklājis, ka karaliene Elizabete bijusi pret viņu ļoti laipna un abi devušies kopīgā pastaigā, kuras laikā spriedelējuši par dažādām ikdienišķām tēmām. Ar sīkāku izklāstu par nedēļas nogali, kuru priesteris pavadījis pilī, iespējams iepazīties viņa grāmatā Oh! It's Yersel', Ya Bugger!.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!