Foto: Vida Press
Kopš brīža, kad tapa zināms, ka britu princis Harijs ir saderinājies ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu, sabiedrība un prese cītīgi vēro ikkatru viņas soli, un karaliskās ģimenes jaunpienācēja cenšas no visas sirds, lai nevienam neliktu vilties. Tiesa, reizēm misējas arī pašiem labākajiem.

Pirmo neveiksmi Megana piedzīvoja, kad pēc saderināšanās izziņošanas kopā ar Hariju pozēja preses fotogrāfiem. Stila etiķetes ekspertus mulsināja fakts, ka aktrise nebija uzvilkusi zeķubikses, tādējādi klaji pārkāpjot karalisko ģērbšanās protokolu. Savukārt vēlāk nežēlastībā krita viņas glaunā cepurīte.

Šonedēļ Megana atkal nonākusi ļaužu valodās, jo pārkāpusi nerakstītu etiķetes likumu, kas paģēr, ka karaliskās ģimenes sievietēm, pildot oficiālos pienākumus, jābūt perfekti ieveidotai frizūrai.

Harija topošā sieva, pirmdien pavadot viņu uz radio interviju Londonā, bija ģērbusies elegantā mētelī, savukārt daudzus mulsinājis tas, ka viņa matus bija saņēmusi nevīžīgā copītē.

Lai gan daži britu mediju aptaujātie stila eksperti Meganas piezemēto tēlu vērtējuši gana atzinīgi un pat paslavējuši viņas drosmi, citi tomēr pieturējušies pie pārliecības, ka prinča līgavas frizūra bijusi pārāk vienkārša, nevīžīga un sievietei, kura grasās ieprecēties karaliskajā ģimenē, tomēr būtu vairāk jāpiedomā pie sava vizuālā tēla.

Citās domās gan ir vienkāršā tauta. Izdevums "The Daily Star" vēsta, ka sociālo tīklu lietotāji bijuši stāvā sajūsmā par Meganas vizuālo tēlu. Daudzi pauduši viedokli, ka viņa nodemonstrējusi īstu stila paraugstundu, savā tēlā apvienojot eleganto ar ikdienišķo.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!