Foto: Privātais arhīvs

Lai gan Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova un humorists Maksims Galkins ar abiem bērniņiem Gariju un Ļizu tradicionāli vasaras pavada Jūrmalā, šogad četrotne atpūtu un sauli devusies baudīt uz Itāliju.

Krievijas šovbiznesa slavenākā ģimenīte uz Itāliju devusies jūnija sākumā, un nelielu ieskatu Pugačovas, Galkina un viņu dvīņu atvaļinājumā iespējams gūt, pateicoties sociālajiem tīkliem.

Pugačova pagaidām ir kūtra un atvaļinājuma piedzīvojumus nav dokumentējusi, savukārt Galkins "Instagram" padalījies gan ar fotogrāfijām, gan videoklipiem, gan īsajiem video stāstiņiem.

Kā liecina humorista publiskotie kadri, ģimene bauda nesteidzīgu, laisku atpūtu un savas dienas vada peldoties, sauļojoties un rotaļājoties. Neatņemams ikdienas rituāls ir pelde jūrā, savukārt Garijs un Ļiza labprāt plunčājas arī baseinā.

Как это прекрасно: море и детство. Я до сих пор помню, как в четыре года нырнул в море, открыл глаза под водой и увидел рыбку, для меня эта простая мелкая рыбёшка стала самой золотой добычей той далёкой беззаботной поры. Наши дети - это ещё и возможность хоть одним глазком, хоть на крохотное мгновение посмотреть на тот прекрасный мир, который во всем красочном великолепии раскрывал нам свои объятия в нашем собственном детстве... #детство #максимгалкин #гарригалкин

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Jun 10, 2018 at 8:43am PDT

🏄🏻‍♂️

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Jun 5, 2018 at 11:29am PDT

Как-то так. Отдыхаем 👊🏻

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Jun 4, 2018 at 7:57am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!