Foto: Publicitātes foto

Šobrīd Strēlnieku laukumā Rīgā darbojas restorāns Dinner in the Sky, kurā maltīti ieturēt var 50 metru augstumā virs pilsētas, un daudzi šo pasākumu padara par aizraujošu piedzīvojumu.

Piemēram, trešdien, 19. jūnijā, plkst. 22:00 kāds puisis savu draudzeni bildināja tieši tajā brīdī, kad restorāns bija pacelts gaisā. Gredzens bija ielikts deserta šķīvī, bet svinīgo mirkli vēl papildināja puiša sarūpētais salūts.

Kā vēsta restorāna pārstāvji, tik elpu aizraujošs bildinājums nepalika bez atbildes un meitene atbildēja - jā!

Savukārt nākamajā dienā Dinner in the Sky augstumus iekaroja drosmīgākās Latvijas blondīnes, kurām baiļu pārvarēšanai īpašu priekšnesumu bija sagādājis dziedošais itālis Roberto Meloni.

Viņš ieskandināja jaunu tradīciju - Dinner in the Sky koncertplatformu, jo no nākamā gada rīdzinieki un pilsētas viesi varēs izmantot divas Dinner in the Sky platformas. Vienā, kā ierasts, varēs baudīt izsmalcinātus ēdienus un dzērienus, savukārt otra būs īpaši paredzēta dzīvajiem koncertiem 50 metru augstumā.

Šajā dienā gaisā cēlās dziedātājas LieneCandy, Liene Šomase, Adelly, restorāna Degustare direktore Kristīne Samuša, konditorejas Kūkotava direktore Krista Preisa un citas blondīnes.

"Esmu asu izjūtu cienītāja, ir mēģināts lēkt gan ar gumiju, gan izpletni, tāpēc ar interesi izbaudīšu - kā tas ir, pacelties un papusdienot 50 metru augstumā," īsi pirms pacelšanās gaisā komentēja LieneCandy.

Savukārt Liene Šomase neslēpa, ka viņai ir bailes no augstuma. "Paskatoties bildes no šī pasākuma, pārņem divējādas sajūtas. No vienas puses, ir nedaudz bail, bet, no otras, - man patīk trakas lietas. Tāpēc ļaušos izaicinājumam un pārvarēšu vienu no savām fobijām," teica Šomase.

Kā informē pasākuma organizatori, projekts Dinner in the Sky Rīgā norisināsies līdz 22. jūnijam, bet tad dosies uz citām pilsētām, lai Rīgā atgrieztos nākamgad.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!