Foto: LETA

No 30. jūlija līdz 3. augustam Dzintaru koncertzālē norisinājās starptautiskais teātra un kino mūzikas festivāls "Jūras pērle", kurā pulcējās iemīļotas pašmāju un kaimiņzemes skatuves un ekrāna zvaigznes. Pirms pasākuma izplatītā informācija liecināja, ka tā atklāšanas koncertā piedalīsies arī maestro Raimonds Pauls, tomēr daudzi viesi piedzīvoja lielu vilšanos, kad komponists tā arī uz skatuves neparādījās.

Festivāla koncerti tika translēti arī "Pirmajā Baltijas kanālā", un pēc atklāšanas pasākuma ne tikai tie, kas bija ieradušies to vērot klātienē, bet arī TV skatītāji interneta komentāros un sociālajos tīklos pauda lielu sašutumu par to, ka solītā maestro uzstāšanās nav notikusi.

Daudzi biļetes uz atklāšanas koncertu bija iegādājušies tikai tādēļ, lai klātienē paklausītos Paulu, un viņa neierašanās atstāja rūgtuma piegaršu. Tiesa, pats maestro izdevumam "Privātā Dzīve" šonedēļ skaidrojis – līgums ar pasākuma organizatoriem nav bijis noslēgts, bet viņa vārds tāpat uzlikts uz afišas.

"Man ar šo festivālu nav nekāda sakara. Ziniet, kā viņiem notiek sarunas? Pa kaktiem kaut ko sarunā un ieliek afišā. Nekāds līgums man ar viņiem nekad nav bijis noslēgts. Jau tad, kad paskatījos dalībnieku sastāvu, nebiju sevišķi ieinteresēts piedalīties," žurnālam pastāstījis Pauls.

Tiesa, Pauls nebija vienīgais mākslinieks, kuru festivāla viesi cerēja satikt, bet piedzīvoja vilšanos. "Jūras pērles" trešajā vakarā tika godinātas vairākas svarīgas jubilejas, tajā skaitā arī aktiera Ivara Kalniņa 70 gadu dzimšanas diena.

Lai gan organizatori koncerta afišā bija norādījuši Kalniņa vārdu un atklāšanas dienā viņš nudien bija viesu rindās, vakarā, kad tika godināta viņa apaļā jubileja, aktieris uz pasākumu neieradās.

"Jūras pērles" rīkotājs ir kompānija "Amber Way", un viena no organizatorēm Inga Pavlova izdevumam "Privātā Dzīve" šonedēļ skaidrojusi, ka Kalniņš neesot ieradies uz viņa jubilejas godināšanu, jo vēlējies dzimšanas dienu svinēt tuvāko cilvēku lokā, skatoties koncertu TV.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!