Foto: Privātais arhīvs

Nedēļas sākumā Latviju satricināja ziņa, ka Skanstes virsotņu autostāvvietā nodeguši divi smalki Lamborghini spēkrati. Drīz vien tika sazīmēta grezno automobiļu saistība ar pašmāju šovbiznesa zvaigznēm, un jāatzīst, arī nosvilušo auto īpašnieks ir gana kolorīta personība.

Latvija ir maza, un tāpēc ātri vien tapa zināms – dārgās automašīnas pieder Kasparam Caunem. To apliecina arī aktivitātes viņa Facebook profilā, kur uz draugu un paziņu jautājumiem, vai ziņās nonākušie Lamborghini ir viņa, Caune atbildējis apstiprinoši.

Caunes profils liecina – automašīnas šim puisim ir sirdij ļoti tuvas. Tiesa, to dēļ viņš regulāri pamanās iekulties konfliktos ar kārtībsargiem.

Pēdējā mēneša laikā vien Caune paguvis palielīties ar pāris situācijām, kad nepareizi novietota auto dēļ saķēries ar pašvaldības policistiem. Puisis īpaši iecienījis atstāt automašīnu sev ērtā vietā iepretim kinoteātrim Citadele Rīgas centrā, kā arī tramvaja pieturā uz Krišjāņa Barona ielas, un pēc tam ironizēt par izrakstītajiem protokoliem un, viņaprāt, bezspēcīgajiem policistiem.

Tāpat aprīļa sākumā viņam noformēts sods, jo automašīnas, kurā Caune atradies kā pasažieris, vadītājam nav bijusi vadītāja apliecība. Šo sodu Kaspars steidzis apstrīdēt, kas arī acīmredzot izdevies.

Puiša profilā redzams arī video, kurā viņš skaidrojas ar kādu robežsardzes darbinieku un atklāj, ka braukā ar Lietuvā izdotām autovadītāja tiesībām, kas, iespējams, ir arī izskaidrojums Caunes uzvedībai: pēc viņa komentāriem pie ierakstiem rodas iespaids, ka Lietuvas tiesības un fakts, ka viņa auto reģistrēti kaimiņvalstī, Kasparam iedvesis neaizskaramības sajūtu.

Pēc DELFI Izklaide rīcībā esošās informācijas, Kasparam Caunem Latvijā izdotās tiesības anulētas 2014. gada septembra beigās, jo viņš nav nomainījis tās pēc apliecības derīguma termiņa beigām.

Tāpat Facebook nesen publicēts foto, kas apliecina, ka Caunem patīk traukties pa ceļiem lielā ātrumā, un citi ilustratīvi materiāli, kas apliecina – ceļu satiksmes noteikumus Kasparam ievērot nepatīk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!