Foto: Anrijs Požarskis

Aizvadītajā nedēļas nogalē klubā Studio 69 jau otro gadu pēc kārtas norisinājās kausa Rīgas pērle 2013 sacensības, kas vienkopus pulcēja 75 sportistus, bet vislielāko interesi radīja bikini fitnesa daiļavu iznāciens.

IFBB Starptautiskā Latvijas kausa Rīgas pērle 2013 turnīru atklāja bērnu un jauniešu fitnesa sacensības, tām sekoja sieviešu fitnesa kategorija, bodifitnesa disciplīna un bodibildinga kategorija vīriešiem.

Ar lielām ovācijām un interesi tika sagaidītas projekta Miss Bikini fitness Latvija 2013 deviņas finālistes. Dalībnieces pasākuma finālam gatavojās projekta atbalstītāju fitnesa klubu F1 un City Fitness trenažieru zālēs, lai IFBB Latvijas kausa ietvaros pirmo reizi piedalītos sporta sacensībās.

DELFI Izklaidei pastāstīja Latvijas bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente Kristīne Vederņikova, sacensības izvērtās par lielisku sportisko šovu gan skatītājiem, gan pašām dalībniecēm.

Meitenes bija ļoti atraisītas, plastiskas, ar labu fizisko sagatavotību, skaistām ķermeņa proporcijām un apburošiem smaidiem, bet par labākajām tika atzītas Ina Gžibovska, Inga Janelsiņa un Ieva Jahoviča.

Pasākuma pērle, kā ierasts, bija bikini fitnesa kategorija, kur 21 sportiste no piecām valstīm cīnījās par medaļām.

Turnīru vērtēja IFBB Starptautiskās kategorijas tiesneši no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un Ukrainas, un viņi vienprātīgi atzina, ka bijis grūti pieņemt lēmumu par uzvarētājas nominēšanu.

Kategorijā līdz 168 cm uzvarēja Laura Klimavičiene no Lietuvas, Anastasija Čeredničenko no Latvijas un Svetlana Mašiņistova no Krievijas, bet kategorijā meitenēm, kuras garākas par 168 centimetriem, uzvarēja Sandra Sičiova no Lietuvas, Veronika Seržante no Latvija un Olga Jakovleva no Igaunijas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!