Foto: Publicitātes foto

Jūnija beigās Kultūras pilī "Ziemeļblāzma" norisinājās īpaši graciozs pasākums – pasaules mēroga skaistumkonkurss "Elite Beauty Queen 2018", kurā par galveno titulu cīnījās 20 dalībnieces no dažādām pasaules valstīm.

Piecu dienu garumā "Mrs. Elite Beauty Queen 2018" dalībnieces baudīja Rīgas un Jūrmalas plašo atpūtas un izklaides piedāvājumu klāstu, kā arī intensīvi gatavojās mēģinājumiem un fināla šovam.

Pirms lielā fināla konkursantes izrādīja savus labumus fotosesijā peldkostīmos, pozēja pie populāru zīmolu motocikliem, apmeklēja ekskursijas, kā arī atrādīja savus nacionālos tautastērpus stilizēto tērpu pārāde. Neizpalicis arī dalībnieču talantu šovs, kurā katra rādījusi savu īpašo prasmi.

Kā informē pasākuma rīkotāji, starp izklaidi un atpūtu dalībnieces prezentēja savu valsti, sevi, kā arī atbildēja uz uz žūrijas pārstāvju sagatavotajiem jautājumiem profilinterviju vakarā.

Pasaules mēroga skaistumkonkursa finālā, kurš ilga trīs stundas, laurus plūca divu meitiņu māmiņa no Ukrainas – 32 gadus vecā Marina Kiseļova. Galvenā titula ieguvēja, kurai aiz muguras ir Niķeļa kāzu gadadiena, balvā saņēma trīs tūkstošus vērtu kroni.

Pēc šova fināla fanu pūlis "Mrs. Elite Beauty Queen 2018" dalībnieces sagaidīja naktsklubā, kur tās ballējās līdz rītam.

Nākamgad "Mrs. Elite Beauty Queen 2019" Latvijā norisināsies no 28. jūlija līdz 2. augustam, "Delfi Izklaidei" norādīja pasākuma organizatori.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!