Foto: Vida Press
Mediju ievērību izpelnījusies kārtējā naudas kārā daiļava, kura nolēmusi pārdot savu tikumiņu. 18 gadus vecā rumāņu modele Oana Aleksandra Raducu jeb Aleksandra Hefrena (attēlā) apņēmusies savu nevainību notirgot izsolē un atdoties tam, kurš piesolīs vislielāko summu.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Aleksandra aizvadītajā nedēļā viesojusies populārajā britu sarunu šovā "This Morning". Meitene klāstījusi, ka ideja par nevainības pārdošanu radusies pirms aptuveni trīs gadiem, kad viņa pirmo reizi noskatījusies filmu "Idecent Proposal", kurā aktrises Demijas Mūras atveidotajai varonei tiek piedāvāta nauda par kopā pavadītu nakti.

Kā skaidrojusi Aleksandra, nesen viņa kļuvusi pilngadīga. Tas viņai beidzot paver iespēju piepildīt vairāku gadu garumā loloto ideju un uzņemties pilnu atbildību par savu ķermeni.

Tāpat meitene pastāstījusi, ka nesen noslēgusi līgumu ar kādu eskorta pakalpojumu aģentūru. Lai izsole noritētu kā pienākas un potenciālajiem pircējiem nenāktos vilties, Aleksandra veikusi veselības pārbaudi, kā arī saņēmusi ārstu slēdzienu, kas apliecina, ka viņa nudien ir nevainīga.

Meitene sacījusi, ka viņa savu tikumiņu nolēmusi pārdot cēlu mērķu vārdā. Aleksandras vecākiem Rumānijā klājoties ļoti smagi – nesen saņemta pavēste, ka ģimene tiek izlikta no mitekļa. Meitene izsolē cer iegūt gana daudz naudiņas, lai šo problēmu atrisinātu.

Tāpat viņa cer nopelnīt gana daudz, lai varētu studēt ārzemēs. Šobrīd viņa sapņo par mācībām Oksfordā.

Aleksandra latiņu pacēlusi gana augstu – viņa par atdošanos svešiniekam vēlas saņemt ne mazāk kā vienu miljonu eiro.
Foto: Vida Press

Tiesa, drīz pēc Aleksandras parādīšanās televīzijā mediji sazinājušies ar viņas radiem Rumānijā, un gaismā nākusi neglaimojoša patiesība – daiļava šovā samelojusies.

Izdevums "The Daily Mail" noskaidrojis, ka Aleksandras tēvs Bukarestē strādā par policistu, savukārt viņas mamma ir farmaceite. Vecāku kopējie ieņēmumi mēnesī ir aptuveni tūkstoš eiro.

Turklāt noskaidrojies, ka ģimene netiek izlikta no mājām. Aleksandra šo pasaciņu izdomājusi kā attaisnojumu. Viņas vecāki nemaz nav zinājuši, ka meita slepus devusies uz Lielbritāniju un piedalījusies sarunu šovā.

"Viņas mamma un tētis jūtas apkaunoti. Viņi nesaprot, kāpēc meita tā dara," "The Daily Mail" savu komentāru sniedzis Aleksandras onkulis Radu Raducu.

Viņš stāstījis, ka starp Aleksandru un viņas vecākiem izcēlies liels strīds. Mamma un tētis mēģina pierunāt meitu atteikties no domas par nevainības tirgošanu.

"Viņa lūdzas, lai Aleksandra to nedara. Bet viņa tikai atbild, ka ir pilngadīga un ar savu ķermeni var darīt, ko pati vēlas.

Vecāki pat mēģināja viņu iebiedēt, sakot, ka neuzskatīs viņu vairs par savu meitu, ja viņa izsolīs nevainību. Situācija ir briesmīga. Aleksandras mamma bija asarās. Es centos visus nomierināt un izprast abas puses, bet vecāki ir ļoti dusmīgi," stāstījis onkulis.

Pagaidām gan nav zināms, vai vecākiem izdevies pārliecināt meitu tomēr neizsolīt savu tikumiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!