Foto: Publicitātes foto
Tumšmatei Aijai Dembovskai, kuru skatītāji pamanīja TV3 raidījuma "Bez tabu" iepazīšanās eksperimentā "Pirmais skūpsts", pēdējā laikā nav klājies viegli. Jau iepriekš vēstīts, ka meitene ļoti pārdzīvoja un jutās apmelota par sev veltītajiem negatīvajiem komentāriem internetā. Tagad ir kļuvis vēl ļaunāk – Aija nonākusi slimnīcā un pazaudējusi gan darbu, gan puisi.

Sarunā ar "Delfi Izklaidi" meitene pastāsta, ka jau kopš 10. februāra iedzimtās sirds mazspējas dēļ guļ slimnīcā, un viņa uzskata, ka tam par iemeslu ir šova radītie pārdzīvojumi.

"Nu jau būs otrā nedēļa, kad te guļu un izeju zāļu kursu. Man palika slikti, un uz ielas nokritu – nepazīstami cilvēki izsauca ātro palīdzību. To komentāru dēļ esmu pazaudējusi visu – veselību, darbu un kontaktus ar puisi," pauž Aija, atklājot, ka viņas priekšniecība neesot varējusi pieņemt faktu, ka Aijas privāto dzīvi anonīmi komentētāji iztirzā internetā, tāpēc viņai palūgts aiziet. Meitene strādāja par dīleri tiešsaistes kazino un ar darba apstākļiem bija ļoti apmierināta, tomēr tagad nāksies meklēt jaunu darbu.

Pieminot to, ka negatīvo komentētāju dēļ pazaudēti arī kontakti ar puisi, Aija atklāj, ka runa ir par to pašu Kristiānu, ar kuru viņa iepazinās iepazīšanās eksperimentā "Pirmais skūpsts". Raidījumā redzētais gan skatītājiem lika domāt, ka abu pirmā tikšanās noslēgusies bez turpinājuma, tomēr Aija atklāj, ka ar puisi uzturējusi kontaktus arī pēc eksperimenta filmēšanas.

"Sākumā apmainījāmies ar pāris vēstulēm "Facebook", un, ja man nebija nākošajā dienā jāiet uz darbu, tad čatojām visu iepriekšējo nakti. Viss bija ideāli un izskatījās, ka tā varētu arī turpināties," daudzsološo sākumu atminas Aija. Lai gan pēc eksperimenta noslēguma daļa sabiedrības pauda viedokli, ka Kristiāns viņai ir par nepieredzējušu, Aija tam nepiekrīt.

"Viņš bija ļoti sakarīgs. Mēs arī bijām sākuši plānot mūsu randiņu, kurā bijām domājuši doties uz Mangaļsalu – pastaigā gar molu," sabrukušās ieceres atklāj jaunā meitene, tomēr nenoliedz, ka Kristiāns arī bijis ļoti greizsirdīgs un daudz no viņas prasījis.

"Es no daudz kā atteicos viņa dēļ. Piemēram, no sociālajiem tīkliem izdzēsu vairākus savus personīgos foto, kuri viņam nepatika. Es arī vienreiz atteicu draudzenēm doties kopā uz klubu, jo viņš negribēja, lai eju. Tāpat arī viņš nesaprata, kāpēc es tik daudz strādāju – viņa dēļ biju gatava pati iet prom no darba," pēdējo nedēļu laikā piedzīvotos notikumus atceras Aija.

"Viņš arī neticēja, ka dzīvoklis, kurā es dzīvoju, patiešām pieder man, apšaubīja to, kā esmu pie tā tikusi, un domāja, ka man ir bijis kāds sponsors. Bet es daudz strādāju un dzīvokli nopelnīju pati," apgalvo Aija un pieļauj, ka Kristiāns to, iespējams, nesaprot, jo pašam dzīvē lietas nākušas vieglāk.

Aija atklāj, ka arī Kristiāns neesot bijis mierā ar pret Aiju vērstajiem negatīvajiem komentāriem internetā, tāpēc lēnām briestošās attiecības pārcirtis kā ar nazi, ar rupjiem vārdiem paziņojot, ka starp abiem viss ir beidzies. Aija par notikušo joprojām pārdzīvo, tāpat arī jāmeklē jauna darba vieta. Aija gan atzīst, ka nelāgo omu uzlabo viņas atbalstītāji, kuri ir sekojuši līdzi viņas nedienām un cenšas uzmundrināt ar laba vēlējumiem sociālo profilu pastkastēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!