Foto: Publicitātes foto
Latvijā radītās lietas vairākkārt izpelnījušās starptautisku atzinību, un tagad šo veiksminieku pulciņam pievienojusies arī Ilze Tigule, kuras izveidotā zīmola "Burberga" neparastie auskari nonākuši ārzemju mediju lasītāju redzeslokā.

Populārajā portālā "Bored Panda" publiskots tops ar desmit neparastākajiem pušķīšu auskariem, kas darināti ar rokām un nopērkami vietnē "Etsy". Apkopojumā iekļauts arī Latvijas zīmols "Burberga".

Kā vēstīts rakstā, Ilze ir amatniece un dizainere, kuras kaislība ir skaistu rotu un aksesuāru darināšana. Tāpat arī izdevums norādījis, ka viņa izmantojot tikai viskvalitatīvākos materiālus. Savukārt dizaineres mērķis ir, lai ikviens viņas veidotais izstrādājums būtu ērti valkājams.

Raksta autore ir Diāna Zamurajeva , kura palīdzējusi ārpus Latvijas robežām izskanēt Ilzes izveidotā zīmola vārdam. Neilgā laikā autores veidotais apkopojums izpelnījies gana lielu portāla lasītāju atsaucību.

Kā savā "Etsy" profilā norādījusi pati dizainere, viņa ir trīs bērnu mamma, kura kopā ar vīru, atvasēm, kaķi un suni dzīvo Gaujas nacionālajā parkā. Ilze arī uzsvērusi, ka katrā viņas rotiņā iekļauta svaiga meža gaisa brīze.

Ar Ilzes "Etsy" profilu iespējams iepazīties šeit. Viņas radītajiem oriģinālajiem auskariem ir izveidota arī "Facebook" lapa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!