Foto: AP/Scanpix

Kamēr pasaule tikko attapusies no Andželinas Džolijas un Breda Pita šķiršanās epopejas, Pita bijusī sieva Dženifera Anistone izskatās laimīga ar savu otro vīru Džastinu Terū. Divos nesenos pasākumos pāris demonstrē apskaužamu saskaņu – kā attiecībās, tā arī ģērbšanās stilā.

48 gadus vecā Anistone ar trīs gadus jaunāko Terū salaulājās 2015. gada augustā, bet kopā viņi ir jau sešus gadus. Šķiet, ka viņu mīlas dzirksts nekur nav zudusi, un pāris, apmeklējot pasākumus, izskatās satriecoši un priecē fotogrāfus ar patiesiem smaidiem.

Nesen pāris kopā apmeklēja seriāla "The Leftovers" pirmizrādi. Šajā seriālā vienu no varoņiem atveido Terū. Abi izvēlējās melno klasiku – Džastins bija tērpies melnā uzvalkā un baltā kreklā, savukārt Anistone demonstrēja savu lielisko figūru pieguļošā melnas ādas kleitā.

Vēl saskaņotāk viņi bija tērpušies, dodoties uz zīmola "Louis Vuitton" jaunās kolekcijas atklāšanu Parīzē, kur modīgās svinības pulcēja viesus īpašās vakariņās Luvrā.

Pāris uz pasākumu ieradās, tērpies visai brīvā stilā, tomēr abi izskatījās stilīgi un eleganti. Dženifera bija uzcirtusies melnā ādas korsetē, bet Džastins izvēlējās melnas ādas bikses.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!