Foto: Publicitātes foto

Šī gada sākumā par jauno Latvijas zvaigzni kļuva trenere Paula Freimane (attēlā) no Dobeles, un beidzot fitnesa daiļaviņu ļoti pikantā fotosesijā iemūžinājis skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs.

Kā vēsta mākslinieks, bilžu sērija, kurā iemūžināta Paula, ir viņa pats skaistākais šī gada projekts. Tam dots nosaukums Submissive jeb Pakļautā, un pievilcīgā daiļava pozējusi, sasieta virvēs.

"Sākumā es gribēju uztaisīt bilžu sēriju, kur sievietes ir pakļaušanas pozās. Procesa laikā es sapratu, ka īstenībā es pats viņām pakļaujos. Kaut sieviete ir vājāka un vēl pat sasieta ar stingru virvi, viņai tomēr ir absolūta vara pār mani.

Es centos uztaisīt maksimāli estētiskas bildes, fotosesijā apvienojot skaistu sievieti, spēku un vājumu," savu jaunāko mākslas projektu, kura kopā ar Paulu piedalījušās arī citas meitenes, komentē Sokolovs.

Jau vēstīts, ka Paula Freimane no Dobeles fitnesa pasaulē sevi pieteica pavisam nesen. Meitene, pateicoties iedvesmojošam stāstam par to, kā viņa trīs gadu laikā tikusi pie katras sievietes sapņu auguma, īsā laikā kļuvusi par vienu no populārākajām pašmāju trenerēm.

Tiem, kuri vēlas, lai Sokolovs arī turpmāk priecē savus fanus ar kvalitatīviem, pikantiem un krāšņiem foto, par labāko bildi, kura tapusi mākslas projekta Submissive jeb Pakļautā ietvaros, iespējams nobalsot šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!