Foto: Vida Press
Reti kura realitātes šovu zvaigzne prot pienācīgi uzvesties, un to, ka gozēšanās televīzijā uz dažu cilvēku psihi atstāj neizdzēšamu iespaidu, apliecinājusi arī poļu izcelsmes modele Džoanna Krupa (attēlā). Viņa kameru priekšā gozējusies kailām krūtīm.

36 gadus vecā daiļava ir viena no pretrunīgi vērtētā šova Real Housewives of Miami, kurā tiek stāstīts par turīgu mājsaimnieču dzīvi, dalībniecēm. Ārvalstu foto aģentūrās šonedēļ publicētas paparaci bildes, kurās iemūžināta kārtējās pārraides sērijas filmēšana.

Tiek ziņots, ka paparaci Džoannu "nomedījuši" Maiami. Viņa kopā ar vairākiem draugiem izklaidējusies uz kuterīša, un, kā liecina foto, uzdzīve situsi augstu vilni. Turklāt kompānijas ballītei līdzi sekojuši vairāki operatori ar kamerām.

Mājsaimniece un viņas draugi iestiprinājušies ar grādīgajiem kokteilīšiem, ķēmojušies un izbaudījuši ūdens priekus. Savukārt pie īpaši izteiksmīgiem kadriem paparaci tikuši, kad Džoanna izdomājusi sauļoties – viņa to, protams, darījusi plikiem pupiņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!