Foto: Instagram.com/simonegatelyfitmum5/
Sievietēm mūsdienās jāspēj ne tikai dzemdēt pēcnācējus, bet arī uzturēt sevi labā fiziskajā formā un pēc bērnu iznēsāšanas atgūt satriecošu figūru. Savukārt nerakstīts 21. gadsimta likums paredz, ka daiļā dzimuma būtnēm publiski jādokumentē, kā viņas tiek galā ar mammas pienākumiem un kā rūpes par atvasēm apvieno ar regulāru gozēšanos sporta zālē.

Aizvadītā gada vasarā par īstu interneta sensāciju kļuva šobrīd 35 gadus vecā piecu bērnu māte Simona Geitlija (attēlā kopā ar bērniem) no Lielbritānijas. Mediju un sociālo tīklu lietotāju sajūsmu izpelnījās viņas vizuālie dotumi – labi trenētās auguma aprises un glītais vaigs.

Simona ir iznēsājusi piecus mazuļus. Tiesa, viņas augums ir jauneklīgs, tvirts un labi trenēts, un nekas neliecina par to, ka viņa būtu daudzbērnu mamma.

Intervijās Simona neslēpa, ka ir fitnesa fanātiķe, kura ceļas piecos no rīta, lai pavingrotu, kamēr bērni un vīrs vēl dus saldā miegā. Tāpat viņa klāstīja, ka vēlas lauzt muļķīgo stereotipu, ka sievietēm, kuras iznēsājušas vairākus bērnus, jāsamierinās ar izstaipītu vēderu, strijām un celulītu.

Simona joprojām dzelžaini pieturas pie tā, ko sacījusi, un viņas degsme kļuvusi par iedvesmas avotu ne tikai citā māmiņām, bet arī vīriešiem, kuri vēlas, lai arī viņu bērnu mātes vairāk rūpētos par savu fizisko formu.

"Esmu saņēmusi ziņas no vīriešiem, kuri uztraucas, ka viņu partnere pēc bērna piedzimšanas necenšas atbrīvoties no grūtniecības laikā uzņemtajiem liekajiem kilogramiem. Vīrieši man stāsta, ka viņu partnere ļoti vēlas bērnus, bet viņi uztraucas, ka sieviete zaudē fizisko formu," sarunā ar izdevumu "The Daily Mail" sacījusi Simona.

Iedvesmojošā piecu bērnu mamma uzskata, ka visa pamatā ir ģimenes atbalsts un rūpīga laika plānošana. Simona ir pārliecināta, ka rūpes par bērnu iespējams apvienot ar fiziskajām aktivitātēm, taču sieviete nedrīkst kļūt slinka un atlikt uz rītdienu to, ko var paveikt šodien.

Tajā pašā laikā, viņasprāt, apkārtējie nedrīkst sievieti steidzināt. Simona uzskata, ka katra māmiņa pati sapratīs, kad būs pienācis īstais laiks doties uz sporta zāli.

"Es parasti atbildu, ka daudzas sievietes tik drīz pēc bērna piedzimšanas vienkārši vēl nav gatavas sportot. Tās ir viņu tiesības – nesteigties.

Apkārtējo cilvēku atbalsts viņai palīdzēs justies pārliecinātākai, un viņai ir jādod iespēja izbaudīt būt par mammu nupat dzimušam bērniņam. Tad, kad viņa jutīsies pārliecināta, ka vēlas uzsākt treniņus, pats svarīgākais ir viņu atbalstīt," savu viedokli paudusi Simona.

Image is copyright. My YouTube Chanel Is coming really soon 🎥 you will be able to follow the short workouts that I do covering a full body in small 10 🕒 minute sections that you can follow at home 🏋💖 Remember....I have had 5 children 👱👦👱👱👱and I've gained 18 stone (252lb) 🙈 across the 5 pregnancies so I totally understand how hard it is to lose weight and tone up so I will show you what actually does work so you can use your workout time ⏰ wisely ✔✔✔ #fitfam #fitspo #fitmum #fitnessmodel #fitnessmotivation #abs #6pack #fitmom #fitmum #gymaddict #gymbunny #fitspiration #transformation #diet #weightloss #exercise #bodygoals #inspiration #gains #gainz #fitnessaddict #gymwear #tummy #instafit #toneup #fitnessvlog #bikinibody #gains #gainz #tone #fitgirls #womensbest #girlswholift @womensbest @ukwomenshealth

A photo posted by Simone Gately Official (@simonegatelyfitmum5) on Jan 18, 2017 at 11:03am PST

I have a film crew landing at my house tomorrow 🎥🎥🎬for 3 days to film my family life for a big TV show and how I fit my FITNESS regime in and around it 🏋 I am obsessed with my @womensbest pre booster workout drink. I am trying the @womensbest beauty collagen drink right now and can't wait to tell you guys what I think. 💖 I'm so busy right now I'm supplementing my workouts and food as I need all the help I can get 👊😚 #supermom #gymbunny #womensbest #fitmom #fitmum #fitgirls #bodygoals #fitspo #fitfam #fitspiration #model #fitnessmotivation #gymaddict #weightloss #bbg #gains #pregnancy #fit #fitness #6pack #abs #girlswholift #diet #workout #healthy #muscles @fitmomsclub @womensbest.uk @mywomensbest @ukwomenshealth #motivation #goals #family #exercise

A photo posted by Simone Gately Official (@simonegatelyfitmum5) on Jan 14, 2017 at 11:16am PST

You can have a flat tummy again after having babies it's just knowing what exercises to do that work the right muscles. I have had 5 babies in 6 years but I've worked at it and I've found exactly which exercises work for toning and pulling the tummy back in. I also have discovered which foods give the most energy but keep the tummy area trim. 👙🏋 @fit_moms_of_ig #bodyforlife #fitmom #fitmum #instafit #abs #sixpack #fitspo #fitness #fitfam #fit #diet #tone #workout #muscles #bodybuilding #squats #gym #gymaddict #fitnessaddict #fitnessmotivation #strong #postbabybody #postpartumfitness #fitgirls #fitchicks #model #bikinimodel #bikinibody #AsSeenOnMe #swimwearmodel @fitnessmodelsig @womensbest @pretty_pink_princess @asmuchasluxury

A photo posted by Simone Gately Official (@simonegatelyfitmum5) on Nov 8, 2016 at 1:52pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!