Foto: Instagram.com/richkidsofdubai/
Sociālie tīkli apliecina, ka daudziem bagātniekiem piemīt kāda ne visai laba īpašība – tieksme izrādīties. Virtuālā vide kļuvusi par vietu, kur pazīmēties ar savu turību un grezno dzīvi, un naskas uz to ir arī Dubaijas turīgo ļaužu atvases, kuras ar vērienu tērē vecāku sapelnīto naudiņu.

Vietnē Instagram jau iespējams sekot līdzi, kā dzīvo Krievijas bagātnieku atvases, turīgie turku jaunieši, dižmanīgie Meksikas narkobaroni un citu zemju naudīgie cilvēki.

Pašiem savs foto blogs ir arī Dubaijas turīgajiem jauniešiem. Tam dots nosaukums Rich Kids of Dubai, un tajā publicēto bilžu apjoms liecina, ka Apvienoto Arābu Emirātu lielākajā pilsētā dzīve sit augstu vilni.

Dubaija jau labu laiku tiek dēvēta par luksusa, iepirkšanās, greznības un bagāto ļaužu paradīzi. To, ka tas ir ne velti, iespējams novērtēt arī foto blogā, kurā publicētie momentuzņēmumi daudziem, iespējams, liks skaudībā noelsties.

Dārgi un ātri auto, privātās lidmašīnas, milzīgas jahtas, šampanieša straumes, ziedu klēpji, zīmolu drānas, dārglietas, restorāni, vērienīgas ballītes – tās ir pavisam ikdienišķas ainiņas izšķērdīgo Dubaijas jauniešu ikdienā.

Tāpat jāatzīmē, ka blogā iekļautas arī citu zemju jauno bagātnieku, kas viesojušies Dubaijā un pazīmējušies ar izšķērdību un vērienīgām izklaidēm, bildītes.

@marinamayer777 #richkidsofdubai #richkids #thegoodlife #thefablife #thedream #mydubai #dubaigirl #luxury #living

A photo posted by Rich Kids of Dubai (@richkidsofdubai) on May 1, 2016 at 1:19pm PDT

@lamittafrangieh looking stunning at #dubaiworldcup #richkids #richkidsofdubai #thegoodlife #thefablife #thedream #mydubai

A photo posted by Rich Kids of Dubai (@richkidsofdubai) on Mar 27, 2016 at 1:03am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!