Foto: Publicitātes foto

No 26. novembra līdz 6. decembrim Ķīnā norisināsies viens no prestižākajiem pasaules skaistumkonkursiem Mrs. Globe 2015, kurā Latviju pārstāvēs šarmantā Anita Pužule (attēlā).

DELFI Izklaidei vēsta konkursa Mrs. Globe nacionālā direktore Latvijā Liene Skulme, Anita ir 31 gadu veca fitnesa trenere no Rīgas, un iepriekš viņa ir piedalījusies pasaules skaistumkonkursā Mrs. Universe 2014, kur finālā ieguvusi pasaulē estētiskākās sievietes titulu.

Šis tituls tika piešķirts, pateicoties ne vien ārējam skaistumam, bet arī iekšējam starojumam, gaumei un stila izjūtai, un Anita ar to ļoti lepojas.

Pēdējais izcilākais Anetes panākums ir kļūšana par absolūto pasaules čempioni bodibildingā un fitnesā, kas norisinājās šī gada 30. maijā Varšavā un kurā piedalījās vairāk nekā 350 labākie atlēti no 17 pasaules valstīm.

Skaistumkonkurss Mrs. Globe ir viens no ekskluzīvākajiem pasaulē. Pēdējos gados tas nenotiek tikai Amerikas kontinentā, bet maina savu norises vietu. Šoreiz dalībniecēm būs jādodas uz Ķīnu, kur visu konkursa nedēļu cītīgi jāgatavojas fināla šovam, kurā gan iekļūst tikai 15 dalībnieces.

Uz jautājumu, kāda ir Anitas motivācija piedalīties konkursā Mrs. Globe 2015, viņa skaidrojusi, ka "ik reizi kāpjot uz skatuves, es vēlos iedvesmot jebkuru sievieti apzināties savu vērtību, unikalitāti un savas sievišķības spēku".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!