Foto: Privātais arhīvs
Pirms diviem gadiem teju visas Latvijas šovbiznesa jaunās zvaigznes savu matu pucēšanu uzticēja jaunajam un talantīgajam Dāvim Ķimenim (attēlā). Nu Dāvis vairs Latvijā nedzīvo, bet spoži un pamanāmi sācis darboties Spānijā, gūstot panākumus geju aprindās.

Dāvis nupat radījis savu stila mājas lapu, kas jau piesaistījusi modīgo cilvēku uzmanību. Iemesls - 21 gadu vecais censonis, kurš sevi reprezentē kā dažādu šovbiznesa sfēru pārzinātāju, nebaidās eksperimentēt ar spilgtu grimu un radīt dažādus efektīgus tēlus, bet modeļa lomā iejūtas pats.

Puisis jau atklājis talantu, pārveidojot sevi par skandalozo dziedātāju Končitu Vurstu, kuru pats dēvē par savu iedvesmotāju, un ar grima palīdzību padarot sevi teju nepazīstamu gan kā asiņainu briesmoni, gan kā spožu skaistuli.

Latviešu puiša talantu jau atzinīgi novērtējuši viņa sekotāji sociālajos tīklos un jaunizveidotās stila lapas apmeklētāji.  Izteiksmīgi sagrimētais latviešu skaistulis pat ticis pie īpaša goda - viņš kļuvis par geju praida seju.

"Nespēju noticēt, ka man ir tas gods būt par geju praida seju. Esmu tik priecīgs! Paldies visiem Spānijas ļaudīm," priecājas talantīgais stilists, kurš pats šim notikumam par godu saposis sevi īpaši grezni, pielīmējot mākslīgās skropstas, izdaiļojot acis ar spīdumiņiem un īpašā tehnikā uzklājot acu plakstiņiem vairāku krāsu mirdzošas ēnas.

Talantīgais puisis sociālajos portālos neslēpj arī savu netradicionālo orientāciju un labprāt palepojas ar sava mīļotā romantiskajiem pārsteigumiem. "Sasodīti mīlu savu dzīvi. Dzīvošanu Spānijā. Spāņu ēdiena baudīšanu. Jušanos fantastiski un to, ka manā dzīvē ir fantastisks vīrietis," priekpilnajās sajūtās dalās latviešu puisis.

Latvijā plašu popularitāti Ķimenis guva 2012.gadā, kad bija regulārs viesis visos pašmāju šovbiznesa burziņos un rūpējās par teju visu jauno zvaigžņu galvas rotām. Viņš veidoja frizūras arī mūzikla Dzimuši mūzikai izrādēm, kā arī bija leģendārās Lady Gagas stila frizūras autors, ar kuru slavu izpelnījās dziedātāja Adelly.

Kā savu nākotnes sapni viņš toreiz minēja avangardiskas frizūru modes skates sarīkošanu Latvijā, bet nu jau jaunais mākslinieks izpeldējis plašākos ūdeņos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!