Foto: Reuters/Scanpix
Ir cilvēki, kuri, tikuši pie pirmā tetovējuma, vairs nespēj apstāties un velta ilgus gadus un daudz naudas, lai piedzīvotu pārvērtības, kas cilvēkiem ar vājākiem nerviem var likt naktīs murgot.

Starp tādiem ierindojams arī Keims Mortiss no Kolumbijas, kurš pats sevi dēvē par Velnu (El Diablo). Septembra izskaņā viņš ieradies Ekvadoras galvaspilsētā Kito notiekošajā tetovētāju konvencijā, kur, protams, nepalika nepamanīts.

Kā vēsta ārvalstu prese, aptuveni 70% Keima ķermeņa klāj tetovējumi. Tāpat viņš nav smādējis ādas caurduršanu un zemādas implantu ievietošanu, kas ļāvis tikt pie "ragiem".

Pats sevi neparastais četrdesmitgadnieks raksturo kā "pa pusei dzīvnieku, pa pusei cilvēku", un ķermeņa izdaiļošanu viņš aizsācis pirms aptuveni 13 gadiem, lai atšķirtos no pārējās pasaules.

Tiesa, kā pirms pāris gadiem vēstīja izdevums "The Daily Mail", vīrieša pārvērtības prasījušas arī kādu upuri – Keima katoliskā ģimene no viņa atteikusies, un no dzimtās Kolumbijas vīrietis devies uz Meksiku, kur, viņaprāt, cilvēki esot saprotošāki.

Foto: AP/Scanpix

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!