Foto: Privātais arhīvs
Daudzas sievietes ir tik apsēstas ar lelli Bārbiju, ka ir gatavas pārciest neiedomājamas sāpes, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos plastmasas figūriņai. Savukārt Zviedrijā dzīvo meitene, kura ir spilgts piemērs tam, ka lelles izskats ne vienmēr paģēr gulšanos zem skalpeļa.

Mediju ievērību izpelnījusies 20 gadus vecā Lūsija, kura fano par režisora Tima Bērtona filmām un japāņu popkultūru. Šie fenomeni iemiesojušies arī viņas vizuālajā izskatā, padarot viņu par dzīvu lelles iemiesojumu.

Tiesa, Lūsija, kura sociālajā tīklā "Instagram" iemantojusi gana daudz fanu, sarunās ar presi ļoti uzsvērusi, ka viņas īpatnējais izskats ir nevis plastikas ķirurgu veikums, bet gan labas gaumes izjūtas un grima uzklāšanas knifiņu pārzināšanas kombinācija.

Pusaudzes gados meitene izgājusi cauri arī emo posmam. Lūsija apgalvojusi, ka viņai vienmēr esot paticis izskatīties nedaudz dīvaini un izcelties uz citu vienaudžu fona.

"Man vienmēr ir patikušas meitenīgas un jaukas lietas, bet manā dzīvē bija posms, kad man pašai likās, ka izskatos bērnišķīgi, ka man nemaz nedrīkst patikt rozā krāsa un nedrīkstu ģērbties meitenīgi," izdevums "Mail Online" citējis Lūsiju.

Kad viņa pārvarējusi bailes no tā, ko padomās citi, Lūsija beidzot ļāvusi vaļu fantāzijai un sākusi lepoties ar savu vizuālo tēlu.

"Savu stilu esmu izveidojusi ar grimu, lēcām, kas palielina acis, un piemīlīgām drēbēm. Es neesmu veikusi nekādas operācijas," sacījusi Lūsija.

Lūsija atklājusi, ka viņai nepieciešamas tikai nieka 20 minūtes, lai no parastas meitenes pārtaptu par piemīlīgu lellīti, uz kuru visi atskatās. Tiesa, ne vienmēr svešinieki par viņas izskatu ir sajūsmā. Daudzi par viņu arī smejas, tomēr jaunā sieviete nelabvēļiem cenšas nepievērst uzmanību.

"Mans vēstījums pasaulei ir mudināt cilvēkus izmēģināt jaunas lietas un darīt to, kas pašiem patīk. Cilvēki tevi nosodīs, lai arī ko tu darītu, bet vienkāršāk ar to ir sadzīvot, ja tu dari to, ko mīli," piebildusi Lūsija.

A post shared by Luci ☆ (@meltyeye) on Mar 6, 2018 at 11:17am PST

👻 Boo~

A post shared by Luci ☆ (@meltyeye) on Aug 28, 2017 at 1:00pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!