Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Kad ar partneri guļamistabā iestājusies krīze, pienācis laiks uzmeklēt bijušo striptīza dejotāju Šeiniju Marī (attēlā) no Jaunzēlandes. Viņa gorīšanos ap stieni metusi malā un kļuvusi par intīmā uzplaukuma šamani jeb seksa raganu, kura izglīto ļaudis par to, kā pareizi mīlēties.

31 gadu vecā pašpasludinātā priesteriene burvestībām un maģijai pievērsusies laikā, kad vēl strādājusi par eksotisko dejotāju. Viņa aptvērusi, ka klientiem ir vajadzīgs dziļāks seksuāls kontakts.

Šeinija sasmēlusies zināšanas par pagānu erotiskajiem rituāliem un sākusi izglītot arī citus. Seksa ragana pat apguvusi buramvārdus, kas palīdz sasniegt orgasmu un uzlabot tā kvalitāti.

Pagaidām Šeinija seksualitātes maģiju mācījusi tikai ļaudīm Austrālijā, tomēr citu kontinentu iedzīvotājiem nav pamata skumt. Pavisam drīz seksa ragana savu biznesu paplašinās Eiropā un citviet.

Savukārt pati sevi Šeinija dēvē par panseksuāli, kas nozīmē, ka viņa cilvēkus nešķiro pēc dzimuma, rases, seksualitātes un izskata un viņai patīk pilnīgi visu dzimumu un orientāciju cilvēki.

Tāpat arī priesteriene atbalsta ekoseksuālismu. Viņa uzskata, ka daba un zeme stimulē seksuālās dziņas.

"Mani uzbudina dabas elementi. Es varu izjust baudu no tā vien, ka uz ādas sajūtu vēju," "Caters News Agency" sacījusi Šeinija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!