Foto: Vida Press
Ārzemju medijus pāršalcis jauns šķiršanās tracis – latviešu izcelsmes apakšveļas modele Lana Zakocela un amerikāņu diplomāts, uzņēmējs un miljonāra dēls Džastins Etzins (abi attēlā) nespēj vienoties, kā pēc šķiršanās tiks dalīta manta.

Daugavpilī dzimusī Lana, kurai šovasar apritēs 30 gadi, un turīgais amerikāņu diplomāts apprecējās pirms diviem gadiem greznā ceremonijā Itālijas pilsētā Florencē. Toreiz ārvalstu slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi naski vēstīja, ka svinības ar savu klātbūtni pagodinājuši ietekmīgi ļaudis un šovbiznesa zvaigznes, tajā skaitā arī skandalozā aktrise Lindsija Lohana.

Tiesa, jaunākās ziņas liecina, ka šai savienībai tomēr nav lemts "ilgi un laimīgi līdz mūža galam" scenārijs. Etzins, kurš diplomāta pienākumus pilda Seišelu salās, februārī iesniedza laulības šķiršanas dokumentus.

Izdevums "New York Post" vēsta, ka modele un diplomāts šīs nedēļas sākumā tikušies tiesā. Lana no bijušā vīra pieprasa prāvu naudas summu, un laulības šķiršanas process kļūst arvien sarežģītāks.

Tiek ziņots, ka tiesu zālē sākumā valdījusi visai draudzīga atmosfēra, bet drīz vien starp bijušajiem dzīvesbiedriem izcēlusies ķilda – Etzins Lanai pārmetis, ka viņa laulības laikā krāpusi savu vīru.

Modele pēc viņai veltīto aizvainojumu izskanēšanas izplūdusi asarās un atvainojusies Etzinam, bet vēlāk abi nesaskaņas turpinājuši risināt tiesu nama gaitenī.
Foto: Vida Press

Pārim šonedēļ nav izdevies panākt vienošanos par to, kā pēc šķiršanās tiks dalīta manta. Tiek vēstīs, ka jūlijā modele un diplomāts atkārtoti tiksies tiesu zālē.

Līdz tam abiem tiesā jāiesniedz bankas un kredītkaršu pārskatus par pēdējo divu gadu veiktajiem naudas darījumiem.

"Lana vīram atvainojās par lietas apstākļiem un to, cik šķiršanās process izvērties sarežģīts, nevis par to, ka viņa būtu bijusi savam vīram neuzticīga," Zakocelas pārstāve Anna Hadsone sacījusi "New York Post".

Tāpat aizstāve piebildusi – Lana nākotnē raugoties cerīgi. "Pirmo reizi četru gadu laikā viņa beidzot var dzīvot ar pilnu krūti un īstenot savus sapņus," sacījusi Hadsone.

Tīmeklī pieejamā informācija liecina, ka modeles gaitas Lana uzsākusi 2003. gadā. Viņai bijuši līgumi ar aģentūrām Londonā, Parīzē, Ņujorkā un Losandželosā. Daiļava sadarbojusiesies ar tādiem zīmoliem kā "Dior", "Thierry Mugler", "Cartier", "Garnier", "Clarins" un daudziem citiem.

Tāpat jāatzīmē, ka Lanas foto rotā glancētā izdevuma "Maxim" maija numura vāku, bet pērn modele nonāca starmešu gaismās, uz Kannu sarkanā paklāja pazibinot savas biksītes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!