Foto: Twitter.com/Beno_ldn
Sociālie tīkli kļuvuši par vietu, kur ne tikai iepazīties ar cilvēkiem, bet arī norunāt randiņus un pat atrast sev jaunu seksa partneri katrai dienai. 22 gadus vecais britu puisis Benijs Džeimss (attēlā) tiek dēvēts par interneta Kazanovu – viņš apgalvo, ka savā mūžā izmīlējis vairāk nekā 400 daiļavas.

Pieredzes bagātais mīlnieks nesen viesojies britu pārraidē History of Sexting jeb Sekstinga vēsture. Tajā viņš stāstījis par saviem sasniegumiem. Ceļu uz seksu teju katru dienu ar citu sievieti viņš bruģējis ar Twitter mikrobloga palīdzību.

Benija Twitter kontam ir vairāk nekā 91 tūkstotis sekotāju, un virtuālajā vidē viņš tiek dēvēts par Kazanovu. Ja var ticēt tam, ko puisis stāstījis dažādās intervijās, viņš šo titulu arī godam attaisno.

Britu mīlnieks savus Twitter sekotājus regulāri iepriecina ar bezkaunīgiem un divdomīgiem jociņiem. Kā pastāstījis puisis, meitenes šī iemesla dēļ burtiski jūkot prātā.

Ikreiz, kad Benijs publicē kādu neķītru joku, nepazīstamas daiļavas viņu aplaimo ar seksīgiem selfijiem un pat piedāvā seksu. Brits nelaiž garām nevienu iespēju pārgulēt ar sievieti, un intervijā viņš padižojies, ka aizvadītajā gadā vien izmīlējis 200 dāmu.

Tiesa, pēdējā laikā regulārā meņģēšanās puisim vairs nesniedzot cerēto gandarījumu. Benijs žēlojies, ka sekss izpostījis viņa dzīvi - viņš nespējot iemīlēt nevienu meiteni. Tiklīdz daiļava izģērbta un izmīlēta, viņam par meiteni zūdot jebkāda interese.

Puisis apgalvojis, ka viņš ir apņēmības pilns izveidot ģimeni un atrast draudzeni. Līdz šim viņa nopietnākās attiecības ar sievieti ilgušas aptuveni nedēļu, taču tagad viņš seksa draudzenīšu skaitu samazinājis līdz divām nedēļā, cerībā atrast īsto un vienīgo.

"Lielākā daļa meiteņu, ar kurām esmu gulējis, ir bijuši vienas nakts sakari. Tagad, kad cenšos atrast sievieti, kurā es iemīlētos, esmu pasācis viņas vest uz randiņiem - makšķerēt, uz zoodārzu un barot pīles," savu stratēģiju, kā atrast lielo mīlu, skaidrojis sociālo tīklu Kazanova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!